bezig met laden..

Collectie

Artemide hanglampen

Hanglampen van Artemide worden vrij van het plafond gehangen. Je maakt ze vast met snoeren uit staal, met kabels of met een speciaal railsysteem. Dat is het belangrijkste verschil met een klassieke plafondlamp. Die wordt rechtstreeks aan het plafond vastgemaakt. Hanglampen zijn erg flexibel en makkelijk aanpasbaar. Een Artemide hanglamp is ook in de hoogte instelbaar en kan zo aangepast worden aan de ruimte waarin ze wordt gehangen. Hanglampen zijn uitstekend geschikt om een blikvanger zoals een waardevolle schilderij extra te benadrukken. Ze zijn zowel geschikt voor kleine als voor grote ruimten met bij voorkeur een hoog plafond.

Grote verscheidenheid

Artemide hanglampen zijn er in vele uitvoeringen, afmetingen en in trendy kleuren. Ze zijn gemaakt uit duurzame materialen zoals (gesatineerd)glas, roestvrij staal, kunststof, japans papier, gips, aluminium, stof of hout. Dat zorgt voor ongeziene lichteffecten. Bij iedere bouwstijl en interieur vind je ongetwijfeld een passende hanglamp gaande van landelijke stijl tot retro, Art Deco en jugendstil in alle mogelijke vormen. Bij de productie van hanglampen maakt Artemide ook dankbaar gebruik van allerlei natuurlijke elementen zoals bloemen, bladeren en zelfs kiezelsteentjes. Ook statige kroonluchters van de collectie hanglampen van Artemide. Vooral boven eettafels zorgen ze voor een uitnodigende maar niettemin gezellige en aangename sfeer. Dankzij hun warm-witte licht maken ze van je eetkamer weer een echte ontmoetingsplaats. Beschik je over een langwerpige eettafel? Kies dan voor meerdere lampen. Het meest geschikte sfeerlicht voor je eetkamer bereik je met een dimbare hanglamp die je ook in de hoogte kunt verstellen. Hanglampen van Artemide passen ook in slaap-en kinderkamers. Hanglampen krijgen nu ook meer en meer energiezuinige led-verlichting. In vergelijking met gewone lampen zorgen die voor een besparing tot maar liefst 80 procent en gaan ze daar bovenop tot twaalf keer langer mee.

Artemide hanglampen kopen

Artemide hanglampen kopen doe je best online. Een Artemide hanglamp bestellen doe je bij voorkeur bij Daamen Interieur waar je de complete collectie van Artemide kunt bewonderen.