bezig met laden..

Collectie

Artemide lampen

Als wereldvermaarde producent van design verlichting voor zowel binnen als buiten presenteert men ook een uitgebreide keuze lampen voor binnen en buiten maar ook aangepaste lampen voor op kantoor. Vele design lampen die door Artemide werden ontworpen groeiden uit tot echte cultobjecten.

Functionele design verlichting

Artemide is nu al jaren synoniem voor vernieuwende en functionele lichttechnologie. Niet alleen voor particulieren maar even goed voor zijn technisch tot futuristisch design van binnen- en buitenverlichting. Het bedrijf hoort bij de oprichters van de unie Alta Gamma waarmee men Italiaanse design producten extra in de kijker wilt plaatsen. Lampen en belichtingssystemen van Artemide maken deel uit van de meest vermaarde collecties van internationale designmusea waaronder het Victoria and Albert Museum in Londen of het Metropolitan Museum in New York.

Cultobjecten

Heel wat Artemide lampen werden binnen de korte keren gewaardeerde cultobjecten of statussymbolen. Dat is onder meer het geval met de tafellamp Tolomeo Tavolo en de buitenlamp Tolomeo de wereldbefaamde ontwerpers Michele De Lucchi en Giancarlo Fassina.

Uitgebreid assortiment designlampen

Het assortiment designlampen van Artemide gaat van privéwoningen en -omgevingen tot het efficiënt verlichten van kantoren tot het ontwerp van belichtingsconcepten voor de buitenverlichting. De technologie van de Artemide lampen ontstaat in eigen research- en ontwikkelingsafdelingen, die tegelijk ook alle mogelijke testen uitvoeren. Op die manier waakt men over de hoogstaande kwaliteit van zijn lampen. De vernieuwende oplossingen van Artemide scheppen een eigen sfeer.

Duurzame materialen

Voor de productie van zijn design lampen maakt men bij Artemide gebruik van duurzame en vernieuwende materialen zoals glas en titaan. Naast design en kwaliteit vallen de Artemide lampen op door hun duurzaamheid en lange levensduur.

Design scholen

Deze design verlichtings-en lampenproducent werkt ook nauw samen met enkele gerenommeerde design-scholen. Op die manier wil men het ontdekken van jong talent vergemakkelijken om zo de toekomstige stijl van Artemide mee te bepalen.

Hoogste onderscheidingen

Deze exclusieve aanpak bracht Artemide aan de top van de design verlichting. Dat wordt rijkelijk geïllustreerd met het behalen van de tal van internationale prijzen zoals de Compasso d’Oro, de iF Design Award, de Red Hot Design Award en de European Design Prize ontvangen.

Artemide lampen bestellen

Artemide lamp bestellen doe je gemakkelijk online. Een artemide lamp online bestellen is kinderspel en doe je bij voorkeur bij de Artemide specialist Daamen Interieur. Een Artemide lamp kopen bij Daamen interieur garandeert je de beste keuze. Vakkundige lichtadviseurs wijzen je de weg naar de beste lamp Artemide om een miskoop te voorkomen.