bezig met laden..

Collectie

Flos Copycat

De Copycat is ontworpen door Michael Anastassiades en bestaat uit […]

Flos D’E’ Light

Het ontwerp van de D’E’ Light van Philippe Starck is […]

Flos IC Light

De IC Light ontworpen door Michael Anastassiades is gebaseerd op […]

Flos Spun Light

Flos Spun Light is een minimalistisch design van Sebastian Wrong. […]

De mooiste tafellampen van Flos

Met een mooie Flos tafellamp geeft u uw interieur een geheel nieuwe impuls. We hebben bij Daamen Interieur een groot aantal verschillende Flos tafellampen voor u klaarstaan. Een Flos tafellamp kopen? Dan zit u bij ons goed. U kunt uw nieuwe Flos tafellamp online bestellen, maar u bent ook van harte welkom bij onze winkel in Bakel. Hier hebben wij ons gehele assortiment voor u klaarstaan, zodat u al die mooie lampen eens goed in het echt kunt bekijken. De interieurexperts van Daamen helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Een tafellamp van Flos hoort zeker tot de producten die we u graag aanbevelen.

Een Flos tafellamp bestellen

U bent op zoek naar een mooie lamp van het merk Flos? Dan maakt u een goede keuze. Een Flos tafellamp is namelijk altijd een perfect huwelijk tussen mooi, strak design en de best mogelijke techniek. Er is een hele afdeling bij Flos bezig om ervoor te zorgen dat lampen zo mooi mogelijk licht geven en ook zo lang mogelijk blijven werken. Flos tafellampen zijn dan ook lampen waar u lange tijd van kunt genieten, zonder bang te hoeven zijn dat u alweer snel een nieuwe lamp nodig heeft. We hebben elke Flos tafellamp online gezet, zodat u eens op uw gemak kunt kijken welke lamp het beste in uw interieur past.

De mooiste Flos tafellampen bij elkaar

Een Flos tafellamp kopen? U kunt een Flos tafellamp bij ons bestellen in de webshop, maar u heeft ook altijd de mogelijkheid om een keer bij ons langs te komen. We vertellen u dan graag meer over alle producten die we in ons assortiment hebben staan. U krijgt dan ook een prima indruk van het product dat het beste in uw interieur past. Laat ons u adviseren over uw beste keuze. Meer weten? We staan altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden.