bezig met laden..

Collectie

Flos Arco

Deze design klassieker naar een ontwerp van Achille en Pier […]

Flos D’E’ Light

Het ontwerp van de D’E’ Light van Philippe Starck is […]

Flos Ipnos

De Ipnos welke is ontworpen door Nicoletta Rossi and Guido […]

Flos Luminator

De Luminator is al in 1954 ontworpen door Achille & […]

Flos Spun Light

Flos Spun Light is een minimalistisch design van Sebastian Wrong. […]

Een perfecte vloerlamp van Flos

U bent op zoek naar een mooie nieuwe vloerlamp? Neemt u eens een kijkje in onze webshop en u ziet dat er keuze zat is. Bij Daamen Interieur hebben we alle topmerken op het gebied van verlichting voor u klaarstaan. De verlichting van het bekende merk Flos bijvoorbeeld. Dit is een merk waar al 50 jaar hard wordt gewerkt aan het produceren van lampen van de hoogste kwaliteit. Een Flos vloerlamp is niet alleen onberispelijk ontworpen, maar zit ook technisch perfect in elkaar. Dit is namelijk een merk waar men niet achter andere producenten aangaat. Flos vloerlampen lopen eerder voorop in het introduceren van nieuwe soorten technologie.

Een Flos vloerlamp kopen

Wilt u een Flos vloerlamp online kopen? Dat bent u bij ons aan het juiste adres. Een Flos vloerlamp bestellen is bij ons namelijk heel erg eenvoudig. Elke vloerlamp van Flos staat bij ons overzichtelijk bij elkaar en wordt ook razendsnel door ons aan u geleverd. U kunt die mooie Flos vloerlamp die u online heeft zien staan natuurlijk ook eerst nog een keer in onze winkel komen bekijken. Hier staan alle Flos vloerlampen fysiek bij elkaar. Zo kunt u met eigen ogen zien dat de lampen van dit merk daadwerkelijk de goede reputatie verdienen die ze zeker hebben.

Bekijk een Flos vloerlamp online

U wilt een Flos vloerlamp kopen? Dan denken we dat u een goede keuze heeft gemaakt. Binnen het ruime assortiment van dit merk staat namelijk altijd wel een vloerlamp van Flos die binnen uw stijl of interieur past. We raden u dan ook aan om gewoon eens een kijkje bij ons te komen nemen als u een Flos vloerlamp wilt bestellen. U kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen als u advies wilt hebben over welke vloerlamp van dit topmerk het beste binnen uw interieur past.