bezig met laden..

Collectie

Artemide Demetra

De Demetra is naast een vloer en wand lamp ook […]

Artemide Laguna

De Laguna is een uitgebreide collectie van lampen verkrijgbaar in […]

Artemide tafellampen

Design tafellampen mogen in de collectie van Artemide uiteraard niet ontbreken. Veruit het meest bekend zijn de Artemide tafellampen uit de serie Nesso, Nessino en Tolomeo. Deze tafellampen zijn er in verschillende uitvoeringen en formaten gaande van mini en midi, over micro en normaal tot mega. Ze ook verkrijgbaar in vele trendy kleuren, zodat er wel altijd een Artemide tafellamp te vinden is die bij je interieur past. Artemide startte in 1958 met de productie van zijn allereerste tafellampen. Het plan was om design tafellampen te ontwerpen met de juiste balans tussen vorm en functionaliteit. Zijn collectie tafellampen kaapten de voorbije jaren tal van prestigieuze internationale prijzen weg.

Tolomeo Tavolo tafellampen

De Tolomeo Tavolo tafellampen van Artemide horen tot de meest populaire designlampen ter wereld. Ze zijn opvallend sierlijk met fijn afgewerkte armen en een charmante lampenkap in de vorm van een vrolijk hoedje. Deze Tolomeo Tavolo lampen zijn verkrijgbaar in duurzaam gepolijst en geanodiseerd aluminium en dit in zowel zwart als wit.

Italiaanse designers

De Artemide Tolomeo tafellampen werden ontworpen door de Italiaanse top designers Michele De Lucchi en Giancarlo Fassina. Dit duo werkt trouwens al lang nauw samen met Artemide. Hun prestigieuze ontwerpen sleepten ondertussen al vele internationale onderscheidingen in de wacht waaronder de hoog gewaardeerde ‘Compasso d’Oro’ en de ‘Oscar des Architectes d’interieur’.

De vele troeven van Artemide

Duurzaamheid, milieuvriendelijkheid en flexibiliteit zijn de grootste troeven van de stijlvolle ontwerpen van Artemide. Die ontwerpt al haar verlichting in functie van de beschikbare ruimte, het gevoel en de leeftijd van de klant. Men maakt daarbij gebruik van de meest duurzame materialen die volledig recycleerbaar zijn.

Artemide tafellampen kopen
Raakte je ook verliefd op de Artemide tafellampen en ga je een Artemide tafellamp kopen? Een tafellamp Artemide koop je best online en zeker bij Daamen Interieur. Daar vind je het complete gamma tafellampen en word je met raad en daar bijgestaan door vakkundige lichtadviseurs.