daamen interieur

Advies

Wie je bent, en wat je wilt uitdragen, worden voor een groot deel weerspiegeld door de inrichting van je huis, en bij Daamen interieur begrijpen we dat als geen ander. Daarom beginnen we altijd met een goed gesprek om de dieperliggende wensen en behoeften te achterhalen. Op basis daarvan creëren we een op maat gemaakt ontwerp, perfect passend bij jouw huis, kantoor of ander inrichtingsvraagstuk. Onze creatieve ideeën worden beeldend gemaakt door gedetailleerde tekeningen, 3d visuals, en een passende combinatie van kleuren en materialen. Het opstellen van een geslaagd interieurplan dat volledig aansluit op jouw persoonlijke voorkeuren vergt uiteraard vakmanschap en expertise. Voor vrijblijvend interieuradvies ben je altijd van harte welkom in onze showroom in Bakel. Neem gerust tekeningen of foto’s van je huis mee, zodat we een beter beeld krijgen van de ruimte. Natuurlijk kunnen we ook bij jou thuis langskomen om de mogelijkheden te bespreken.

Advies op maat

Onze voorkeur gaat uit naar een moderne, sobere inrichting met gebruik van natuurlijke materialen. We streven naar een stijlvolle eenvoud die jouw huis transformeert tot een warm thuis. In onze showroom laten we je graag kennismaken met onze visie op interieurinrichting en tonen we prachtige collecties die alles bieden om van een huis een thuis te maken.

Bij Daamen Interieur gaan we verder dan alleen het geven van advies. We begeleiden je gedurende het hele proces, van het eerste idee tot de uiteindelijke realisatie. We adviseren je bij alle aspecten die te maken hebben met de inrichting van je huis, of het nu alleen gaat om het kiezen van de juiste bank of eethoek, of om een volledige (her)inrichting. 

Laat ons met je meedenken en je begeleiden op weg naar jouw droominterieur. Samen creëren we een harmonieuze interieur die perfect past bij jouw persoonlijkheid en stijl.

Bel ons

Telefonische ondersteuning is beschikbaar van 9 tot 5.
Bel ons gerust!

E-mail ons

Voor algemene vragen kunt u via e-mail contact met ons opnemen.

Bezoek ons

Adres:
Helmondsestraat 19
5761 CP Bakel