daamen interieur

Over ons

Daamen Interieur houdt zich al bijna 50 jaar lang bezig met design, verlichting, stoffering en interieurontwerp. We durven daarom best te stellen dat ons familiebedrijf, nu in handen van interieur architect Dimitri Daamen flink wat ervaring en een goede naam heeft opgebouwd. Onze showroom is gevestigd in Bakel en omvat een mooie collectie met meubilair van design merken zoals B&B Italia, Vitra, MDF Italia en Carl Hansen. Ook kleinere producenten en ontwerpers komen bij ons aan bod. Onze showroom is 5 dagen per week geopend, loop gerust eens binnen en kijk rond! Daarnaast vertellen we u graag over de nieuwste materialen, designklassiekers of laatste trends.

Wij zijn meer dan een winkel met de grote top design merken. Onze visie omvat het creëren van samenhangende en functionele ruimtes die esthetiek en functionaliteit combineren. Onze expertise ligt bij het combineren van materialen, vormen en kleuren in een interieur ontwerp. In zo’n ontwerp proces komen (her)indeling ruimtes, maatwerk en lichtplannen aan bod. Voor meer informatie over interieuradvies klik hier.

Ons team kent verschillende expertises. Met passie voor design delen wij de gezamenlijke ambitie om mooie interieurs te realiseren.

Het team

Bel ons

Telefonische ondersteuning is beschikbaar van 9 tot 5.
Bel ons gerust!

E-mail ons

Voor algemene vragen kunt u via e-mail contact met ons opnemen.

Bezoek ons

Adres:
Helmondsestraat 19
5761 CP Bakel

Zoek een product

Typ de eerste letters van een product dat je wilt zoeken