daamen interieur

Baumann gordijnen

Baumann gordijnen bij Daamen Interieur

Als u besluit om voor echt mooie, stevige gordijnen te kiezen die lang meegaan, dan raden we u aan de gordijnen van Baumann eens te bekijken. Baumann is een bedrijf dat al vanaf het einde van de negentiende eeuw innoveert op het gebied van textiel, en dat als geen ander weet hoe je mooie gordijnen maakt. Baumann gordijnen zijn met recht een begrip, over de hele wereld. Het bedrijf heeft vestigingen in negen verschillende landen, waar in totaal meer dan 230 mensen werken aan uw nieuwe gordijnen. Bij Daamen Interieur werken we graag met de gordijnen van Baumann. De veelzijdige stijlen, gecombineerd met de hoge kwaliteit, maken de gordijnen tot een graag geziene gast in heel wat huis- en slaapkamers. Bij ons in de showroom kunt u komen kijken hoe deze gordijnen ook bij uw inrichting zouden passen.

Kwaliteit Baumann gordijnstoffen

Voor mooie gordijnstoffen van hoge kwaliteit moet u bij Baumann zijn. Het bedrijf is al actief sinds 1886, toen het als familiebedrijf in Zwitserland werd opgericht. Door de hoge kwaliteit van de Baumann gordijnstoffen, alsmede de vele verschillende verkrijgbare prints, groeide het bedrijf snel uit tot een van de top-textielbedrijven van Europa, en later zelfs de wereld. Baumann is een bedrijf dat vakmanschap koppelt aan innovatie. Baumann heeft de passie voor het creeren van nieuwe gordijnstoffen altijd weten te behouden, wat ook te danken is aan het feit dat het bedrijf onafhankelijk is gebleven.

Een nieuwe inrichting bij Daamen Interieur

De Baumann gordijnen zijn onderdeel van het assortiment van Daamen Interieur. Op zoek naar nieuwe gordijnen en in de markt voor echte kwaliteit? Kom dan eens bij ons langs in onze showroom. We kunnen u hier een aantal opties laten zien, en u een indruk geven wat voor positieve invloed mooie gordijnen kunnen hebben op een inrichting. Niet alleen op zoek naar nieuwe gordijnen, maar ook naar een hele nieuwe inrichting voor uw huis? Dan is Daamen Interieur ook het aangewezen adres. Onze ervaren interieurdesigners gaan graag met u om tafel zitten om te kijken hoe we uw huis een nieuwe sfeer kunnen geven die perfect bij u past.

Collectie.

Advies.

Laat ons met je meedenken en je begeleiden op weg naar jouw droominterieur. Onze creatieve idee├źn worden beeldend gemaakt door gedetailleerde tekeningen, 3d visuals, en een zorgvuldig samengestelde combinatie van kleuren en materialen in een moodboard. We begeleiden je gedurende het hele proces, van het eerste idee tot de uiteindelijke realisatie.

Bel ons

Telefonische ondersteuning is beschikbaar van 9 tot 5.
Bel ons gerust!

E-mail ons

Voor algemene vragen kunt u via e-mail contact met ons opnemen.

Bezoek ons

Adres:
Helmondsestraat 19
5761 CP Bakel