daamen interieur

B&B Italia bank

B&B Italia banken

Volgens het Italiaanse merk B&B Italia zijn de B&B Italia banken de koningen van de woonkamer. Het past bij de filosofie van dit topmerk op het gebied van design voor in huis. Door de prominente plek die een B&B Italia bank inneemt is het van groot belang om er eentje uit te kiezen die helemaal bij uw stijl aansluit, en die de sfeer uitstraalt waar u zich prettig bij voelt. B&B Italia banken zijn er niet alleen op gebouwd om iets toe te voegen aan de look van uw huiskamer, maar ze zijn er ook voor gemaakt om lang mee te kunnen. Elke B en B Italia bank is volgens het merk bijvoorbeeld volledig kidsproof!

B en B Italia banken

Als u een B en B Italia bank op het oog heeft, dan heeft u bij Daamen Interieur ruime keuze uit de modellen van dit merk. B&B Italia is een meubelmerk dat al meer dan veertig jaar actief is. Het is een van de toonaangevende Italiaanse merken, dat al vanaf 1972 met traditie heeft gebroken. Tot die tijd werden meubels in Italië gemaakt in kleine meubelbedrijfjes, maar B&B Italia besloot dit anders aan te pakken. Er werd een enorme fabriek gebouwd waar de modellen van de topdesigners van het bedrijf in grote getalen worden geproduceerd. Ook nu nog is een B&B Italia bank een gewild item voor mensen die een stukje Italiaanse stijl aan hun huiskamer willen toevoegen.

B en B Italia banken bij Daamen Interieur

Bij Daamen Interieur vindt u de mooiste banken van dit Italiaanse merk. We hebben deze banken beschikbaar in ons online assortiment, we hebben ook een deel van deze collectie in onze ruime showroom staan. Daamen Interieur kan u helpen bij de keuze voor de juiste B en B Italia bank. Wij weten als geen ander welke designelementen het beste bij elkaar passen, en hoe u een nieuw meubelstuk uitzoekt dat goed bij de rest van uw interieur past. In onze showroom helpen we u graag verder bij uw keuze, maar u kunt ook altijd per telefoon of via e-mail contact met ons opnemen.

Collectie.

Advies.

Laat ons met je meedenken en je begeleiden op weg naar jouw droominterieur. Onze creatieve ideeën worden beeldend gemaakt door gedetailleerde tekeningen, 3d visuals, en een zorgvuldig samengestelde combinatie van kleuren en materialen in een moodboard. We begeleiden je gedurende het hele proces, van het eerste idee tot de uiteindelijke realisatie.

Bel ons

Telefonische ondersteuning is beschikbaar van 9 tot 5.
Bel ons gerust!

E-mail ons

Voor algemene vragen kunt u via e-mail contact met ons opnemen.

Bezoek ons

Adres:
Helmondsestraat 19
5761 CP Bakel