daamen interieur

B&B Italia meubelen

B&B Italia meubelen bij Daamen Interieur

Voor de mooiste meubelen van het Italiaanse designmerk B&B Italia moet u natuurlijk bij Daamen Interieur in Bakel zijn. Wij hebben een breed assortiment B&B Italia meubelen in onze collectie. Wij adviseren u graag welke B en B Italia meubelen het beste bij uw interieur passen! Onze medewerkers hebben ruime ervaring met het inrichten van huizen en zijn altijd geheel op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. En als u zelf al een goed idee heeft van uw wensen, dan kunnen we u adviseren welke B&B Italia meubels uw persoonlijke stijl het beste aanvullen.

B&B Italia meubels

B&B Italia is een van de topmerken op het gebied van Italiaans design. Het staat al ruim veertig jaar vooraan als het aankomt op het ontwikkelen van nieuwe trends. Het bedrijf was een van de eerste Italiaanse meubelmakers die de knusheid van de kleine, traditionele meubelbedrijfjes achter zich liet om op grote schaal topmeubelen te produceren. B en B Italia meubelen heeft een flink hoofdstuk meegeschreven aan de geschiedenis van Italiaans topdesign, zoals u kunt zien in ons assortiment. Klassieke stukken van B&B Italia meubels zijn onder andere de Tufty-Time, de Bend Sofa en de unieke Husk fauteuil. Dit merk onderscheidt zichzelf van andere meubelmakers door het inventieve, altijd originele ontwerp van de meubelen die uit deze fabriek komen. Maar dit is slechts het topje van de ijsberg bij Daamen Interieur.

Geef een impuls aan uw interieur

Bij Daamen Interieur kunt u uw huis helemaal de look geven waar u altijd al van heeft gedroomd. In onze uitgebreide showroom vindt u een mooi scala aan meubelen die u kunnen inspireren. Naast B&B Italia meubelen vindt u ook andere toonaangevende merken, zoals bijvoorbeeld Cappellini, Montis en Knoll. Samen met u kunnen we kijken welke van deze meubels het mooist te combineren zijn om in uw huis een sfeer op te roepen waar u zich prettig bij voelt. Wij zijn experts op het gebied van B&B Italia meubelen en andere merken, wat u in ruime voorraden in onze collectie terugziet. Neemt u dus eens een kijkje op onze website, of kom langs in onze showroom.

Collectie.

Advies.

Laat ons met je meedenken en je begeleiden op weg naar jouw droominterieur. Onze creatieve idee├źn worden beeldend gemaakt door gedetailleerde tekeningen, 3d visuals, en een zorgvuldig samengestelde combinatie van kleuren en materialen in een moodboard. We begeleiden je gedurende het hele proces, van het eerste idee tot de uiteindelijke realisatie.

Bel ons

Telefonische ondersteuning is beschikbaar van 9 tot 5.
Bel ons gerust!

E-mail ons

Voor algemene vragen kunt u via e-mail contact met ons opnemen.

Bezoek ons

Adres:
Helmondsestraat 19
5761 CP Bakel

Zoek een product

Typ de eerste letters van een product dat je wilt zoeken