daamen interieur

Binnenhuisarchitect Eindhoven

Geef uw interieur een boost met binnenhuisarchitect Daamen Interieur

Op zoek naar een binnenhuisarchitect voor Eindhoven? Een binnenhuisarchitect voor Gemert? Een binnenhuisarchitect voor Nuenen en omstreken, die ervaring heeft en echt iets voor uw inrichting kan betekenen? Neem dan eens contact op met Daamen Interieur. Wij hebben ruim veertig jaar ervaring met restyling, waarnaast u ook terecht kunt in onze woonwinkel. Hier verkopen wij meubels, gordijnen, verlichting, vloerkleden en meer. We verkopen hier niet alleen de grote, gerenommeerde merken, maar ook kleine merken die van zich laten horen en het verdienen een publiek te hebben. We voeren in ons assortiment de Italiaanse merken die toonaangevend zijn, maar ook merken van dichter bij huis met een duidelijk visie. U hoeft er bij ons niet bang voor te zijn items tegen te komen die en masse geproduceerd worden en al in bijna elke Nederlandse huiskamer staan. Bij Daamen Interieur kunt u helemaal uw eigen stijl ontwikkelen. Wij helpen u daar graag bij!

Binnenhuisarchitect Helmond en omstreken

Voor een binnenhuisarchitect in Deurne en omstreken bent u bij ons aan het juiste adres. Maar ook voor een binnenhuisarchitect in Eindhoven, een binnenhuisarchitect in Deurne en een binnenhuisarchitect in Gemert kunt u contact opnemen met Daamen Interieur. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw inrichting geheel vernieuwd wordt, maar we kunnen ook samen met u kijken naar elementen die uw bestaande inrichting ondersteunen. Wij bieden u hier alle mogelijkheden voor. De ervaren designers van Daamen Interieur weten welke stijlen bij elkaar passen, en zullen er altijd voor gaan om ook uw inrichting tijdloos te maken. We doen dit met eerlijke materialen en kleuren. Interieurs van Daamen zijn altijd esthetisch verantwoord en voorzien van kwalitatieve materialen.

Op zoek naar een binnenhuisarchitect in Nuenen?

Of op zoek naar een binnenhuisarchitect in Helmond en omstreken? Kom eens langs in de showroom van Daamen Interieur. U vindt onze uitgebreide showroom in Bakel, waar u ook terecht kunt voor net dat ene meubel dat uw hele interieur bij elkaar laat passen.

Collectie.

Advies.

Laat ons met je meedenken en je begeleiden op weg naar jouw droominterieur. Onze creatieve idee├źn worden beeldend gemaakt door gedetailleerde tekeningen, 3d visuals, en een zorgvuldig samengestelde combinatie van kleuren en materialen in een moodboard. We begeleiden je gedurende het hele proces, van het eerste idee tot de uiteindelijke realisatie.

Bel ons

Telefonische ondersteuning is beschikbaar van 9 tot 5.
Bel ons gerust!

E-mail ons

Voor algemene vragen kunt u via e-mail contact met ons opnemen.

Bezoek ons

Adres:
Helmondsestraat 19
5761 CP Bakel

Zoek een product

Typ de eerste letters van een product dat je wilt zoeken