Borea.

B&B Italia outdoor overzicht

De Borea Outdoor collectie van B&B Italia is ontworpen door Piero Lissoni. De collectie omvat verschillende meubelstukken, waaronder banken, fauteuils, tafels en ligbedden.

De tweezits- en driezitsbanken van de Borea Outdoor-collectie hebben een frame van buisvormig metaal met een vloeiend en naadloos ontwerp, zonder verbindingen en onderbrekingen. Het gebruik van geavanceerde metaalbuigtechnieken, afkomstig uit de luchtvaartsector, resulteert in een unieke stijl voor buitenvmeubilair. De banken zijn voorzien van comfortabele kussens, gemaakt van gerecyclede PET-flessen en een polyurethaankern. De zitkussens en rugkussens van de Borea Outdoor meubels bieden optimaal comfort en zijn gemaakt van weerbestendige stoffen die bestand zijn tegen vocht en vervaging.

Het metalen frame van de Borea is mogelijk in vier verschillende kleurafwerkingen. De stoffering is mogelijk in verschillende stoffen en kleuren waaronder prints.

Van
€ 15.879,-
Voor
€ 10.650,-
Borea Sofa
In onze showroom in de Borea uitgevoerd met frame in Clay-rood en een witte bekleding. Set bestaande uit een 2-zits sofa en 2 fauteuils waarvan een met een gestreepte sierkussens. Prijs is voor de hele set.

B&B Italia outdoor producten.

Bekijk alle B&B Italia outdoor producten
Bel ons

Telefonische ondersteuning is beschikbaar van 9 tot 5.
Bel ons gerust!

E-mail ons

Voor algemene vragen kunt u via e-mail contact met ons opnemen.

Bezoek ons

Adres:
Helmondsestraat 19
5761 CP Bakel