daamen interieur

Cassina bank

Daamen Interieur voor de mooiste meubels van Cassina

Het Italiaanse merk Cassina heeft een groot aantal kenmerkende meubels ontwikkeld, die geschikt zijn om een interieur naar een hoger niveau te tillen. Het is een bedrijf dat vooral bekendheid heeft gekregen met de designer banken en sofa’s, maar dat ook de rechten in handen heeft om bijvoorbeeld de Le Corbusier meubelen op de markt te brengen. Dit toonaangevende en vooruitstrevende merk vindt u natuurlijk bij Daamen Interieur. Wij houden van tijdloze, eerlijke meubels die een woonkamer een extra impuls geven. Wij kunnen u helpen aan een nieuwe look voor uw huis, maar u kunt ook bij ons terecht als u op zoek bent naar bijvoorbeeld zo’n mooie Cassina bank.

Cassina banken bij Daamen Interieur

Cassina is een Italiaans familiebedrijf dat in 1927 voor het eerst van zich liet horen. Het bedrijf begon bescheiden, met een handvol meubels die door familie in elkaar werden gezet, maar dit groeide na de oorlog al snel uit tot een bedrijf dat over de hele wereld bekend was. Dit nam een grote vlucht in 1964, met de introductie van de Cassina Maestri serie. Binnen deze serie kon het bedrijf ontwerpen van bijvoorbeeld Le Corbusier gaan produceren, maar ook van andere grote namen als Gerrit Rietveld en Frank Lloyd Wright. De ontwerpers van Cassina zelf hebben ook groot gevoel voor smaak. Neem bijvoorbeeld de Cassina banken, die zich kenmerken door een perfecte combinatie van comfort en stijl.

Een nieuwe look met Daamen Interieur

Deze Cassina banken, en vele andere meubels van het gerenommeerde merk, vindt u natuurlijk bij Daamen Interieur in Bakel. In onze showroom staat een spraakmakend deel van ons assortiment opgesteld. We houden bij Daamen Interieur van producten die van eerlijke materialen zijn gemaakt, en die een inrichting een tijdloze uitstraling geven. Zoals een Cassina bank, maar ook meubels van andere meubelgrootheden. Kom gewoon een kijkje nemen in onze showroom om frisse ideeen op te doen. We kunnen u dan te woord staan en samen bekijken wat het beste bij uw look past. Toe aan een geheel nieuwe look? Ook dan zit u (letterlijk) goed bij Daamen Interieur.

Collectie.

Advies.

Laat ons met je meedenken en je begeleiden op weg naar jouw droominterieur. Onze creatieve idee├źn worden beeldend gemaakt door gedetailleerde tekeningen, 3d visuals, en een zorgvuldig samengestelde combinatie van kleuren en materialen in een moodboard. We begeleiden je gedurende het hele proces, van het eerste idee tot de uiteindelijke realisatie.

Bel ons

Telefonische ondersteuning is beschikbaar van 9 tot 5.
Bel ons gerust!

E-mail ons

Voor algemene vragen kunt u via e-mail contact met ons opnemen.

Bezoek ons

Adres:
Helmondsestraat 19
5761 CP Bakel