Knoll.

Terug naar alle merken

Knoll is een Amerikaans meubelbedrijf dat in 1938 werd opgericht door de Duitse ontwerper Hans Knoll en zijn vrouw Florence Knoll. Het merk is wereldwijd bekend om zijn moderne en avant-garde meubelontwerpen en wordt beschouwd als een pionier in de moderne meubelindustrie.

Knoll heeft samengewerkt met enkele van de meest invloedrijke ontwerpers van de 20e eeuw, waaronder Ludwig Mies van der Rohe, Eero Saarinen en Harry Bertoia. Het merk is bekend om zijn iconische ontwerpen, zoals de Barcelona Chair van Mies van der Rohe, de Tulip Chair van Saarinen en de Diamond Chair van Bertoia. Knoll biedt een breed scala aan meubels voor zowel woon- als werkomgevingen, waaronder banken, stoelen, tafels en opslagoplossingen.

Veel van de ontwerpen van Knoll zijn gebaseerd op het principe van functionalisme, waarbij de vorm van een meubelstuk wordt bepaald door de functie die het moet vervullen. Hierdoor zijn de ontwerpen vaak eenvoudig en onopvallend, maar tegelijkertijd zeer functioneel en comfortabel.

Knoll producten.

Hieronder zijn een aantal producten weergegeven van Knoll, in onze showroom vind je nog meer producten.
Bel ons

Telefonische ondersteuning is beschikbaar van 9 tot 5.
Bel ons gerust!

E-mail ons

Voor algemene vragen kunt u via e-mail contact met ons opnemen.

Bezoek ons

Adres:
Helmondsestraat 19
5761 CP Bakel