daamen interieur

Danskina vloerkleden

Danskina vloerkleden bij Daamen Interieur

In de hedendaagse binnenhuisarchitectuur kent men het belang van een goed vloerkleed. Het Nederlandse bedrijf Danskina is er daarbij van overtuigd dat een vloerkleed meer is dan alleen maar een accessoire, het is een integraal onderdeel van een goede inrichting. We zijn dat helemaal met Danskina eens, en leveren deze prachtige vloerkleden met trots aan onze klanten. We moeten dan ook toegeven: een vloerkleed van Danskina ziet er werkelijk fenomenaal uit. De grote variatie aan stijlen past bij elke huiskamer. Pardon: de kleden van Danskina passen bij werkelijk iedere kamer, of dat nu in een huis is, bij een bedrijf of in een openbare ruimte. We gaan graag een keer met u om de tafel zitten om te bekijken welk tapijt het beste bij uw inrichting past. Of moeten we zeggen: hoe we een inrichting maken die bij uw nieuwe Danskina vloerkleed past?

Danskina vloerkleden voor elke stemming

Danskina is een Nederlands bedrijf dat al vanaf 1973 actief is. Begonnen op eigen bodem, maar nu worden de tapijten voor Danksina gemaakt in meerdere landen ter wereld. Te weten: Schotland, India, Duitsland, Nepal en natuurlijk Nederland. De tapijten van Danksina zijn warm, hebben een goede uitstraling en maken een interieur echt af. Het is voor ons met de vele ontwerpen ook onmogelijk om een favoriet kleed te kiezen. Is ons favoriete vloerkleed van Danskina de Bambusa? De Bravoure? Of toch liever de Fringe? Met zo’n uitgebreide collectie kan iedereen een favoriet Danskina vloerkleed uitzoeken!

Daamen Interieur doet wonderen voor uw inrichting

Daamen Interieur zit al ruim veertig jaar bovenop de nieuwste modetrends. Of het nu gaat om de mooie Danskina vloerkleden, Flos lampen of meubels van Pastoe, we vertellen u met alle plezier welke stijl er het beste bij uw huis past. We kennen alle hippe meubelmakers in Italie, maar weten ook dichter bij huis welk merk stijlvol en tijdloos is. Kom dan ook een keer langs in onze showroom als u op zoek bent naar inspiratie, of bekijk onze uitgebreide website. Of u nu op zoek bent naar een enkel meubelstuk of een nieuwe inrichting, bij ons slaagt u zeker!

Collectie.

Advies.

Laat ons met je meedenken en je begeleiden op weg naar jouw droominterieur. Onze creatieve idee├źn worden beeldend gemaakt door gedetailleerde tekeningen, 3d visuals, en een zorgvuldig samengestelde combinatie van kleuren en materialen in een moodboard. We begeleiden je gedurende het hele proces, van het eerste idee tot de uiteindelijke realisatie.

Bel ons

Telefonische ondersteuning is beschikbaar van 9 tot 5.
Bel ons gerust!

E-mail ons

Voor algemene vragen kunt u via e-mail contact met ons opnemen.

Bezoek ons

Adres:
Helmondsestraat 19
5761 CP Bakel