daamen interieur

Design meubels Eindhoven

Daamen Interieur: expert op het gebied van design meubels

Op zoek naar design meubels in Eindhoven in omstreken? Voor design meubels in Nuenen of design meubels in Gemert moet u bij Daamen Interieur in Bakel zijn. Onze uitgebreide showroom staat vol met de mooiste designmeubels, zorgvuldig door ons geselecteerd. We kunnen allemaal wel bij een woongigant dezelfde, of sterk op elkaar lijkende meubels gaan halen, maar heeft u liever ook niet iets waar originaliteit, creativiteit en kwaliteit hand in hand gaan? Daamen Interieur is al ruim veertig jaar expert op het gebied van meubelen. We houden constant de nieuwe ontwikkelingen in de gaten, maar verliezen daarbij ook de kwaliteit van tijdloze ontwerpen niet uit het oog. We garanderen u dat u bij ons iets vindt dat helemaal naar uw smaak is.

Design meubels voor Helmond en omstreken

Op zoek naar design meubels in Deurne, of design meubels Eindhoven en omstreken? Als u bij onze showroom binnenstapt zult u overvallen worden door inspiratie. We verkopen design meubels van topmerken als Knoll, Pastoe, Cassina en B&B Italia. En als we het over tijdloos hebben, dan hebben we het bijvoorbeeld over de Eames stoel, of de Pastoe kast. Deze laatste heeft vele decennia de look van heel wat huiskamers in Nederland bepaald, maar is ook nu nog zeer actueel. En wat dacht u van een Barcelona Chair? Een fauteuil die ooit werd ontworpen voor de koning van Spanje, maar die we met liefde ook nu nog in hun interieur inpassen.

Design meubels voor Nuenen en omstreken

Op zoek naar design meubels in Deurne. Design meubels in Helmond nodig? Daamen Interieur geeft u graag advies over welke meubels het beste in uw huis passen. Maar dat niet alleen, we helpen u ook graag om een geheel nieuw design in uw huis door te voeren. En een design is meer dan alleen maar meubelen. Verlichting kan enorme invloed hebben op de sfeer in uw huis, terwijl een vloerkleed een huis helemaal af kan maken. We helpen u graag op weg, dus kijk rustig rond op onze website voor inspiratie, of kom gewoon langs in onze showroom voor design meubels voor Gemert en omstreken.

Collectie.

Advies.

Laat ons met je meedenken en je begeleiden op weg naar jouw droominterieur. Onze creatieve idee├źn worden beeldend gemaakt door gedetailleerde tekeningen, 3d visuals, en een zorgvuldig samengestelde combinatie van kleuren en materialen in een moodboard. We begeleiden je gedurende het hele proces, van het eerste idee tot de uiteindelijke realisatie.

Bel ons

Telefonische ondersteuning is beschikbaar van 9 tot 5.
Bel ons gerust!

E-mail ons

Voor algemene vragen kunt u via e-mail contact met ons opnemen.

Bezoek ons

Adres:
Helmondsestraat 19
5761 CP Bakel