daamen interieur

Eames fauteuil

De klassieke Eames fauteuil bij Daamen Interieur

Wie kent de klassieke Eames fauteuil niet? Hij is ooit omschreven door zijn Amerikaanse ontwerpers als een stoel die de vertrouwdheid heeft van een honkbalhandschoen. Door de jaren heen is hij uitgegroeid tot het prototype van de perfecte loungestoel. Hij is vaak geimiteerd maar in kwaliteit en stijl nooit geevenaard. Als fauteuil is Eames kwalitatief werkelijk uniek in zijn klasse, en we zijn bij Daamen Interieur dan ook blij dat we deze klassieker in ons assortiment hebben. Het is een stoel die echt iets toevoegt aan een interieur en die laat zien dat de eigenaar ervan smaak heeft, maar er ook van houdt lekker te kunnen zitten! De Eames is bij ons in meerdere kleuren en uitvoeringen te verkrijgen. We weten dan ook zeker dat er een Eames fauteuil bij zit die bij de kleuren in uw huis past!

Als fauteuil is Eames uniek in zijn klasse

De Eames is ontwikkeld in een tijd dat in het Amerikaanse design de relaxstoel aan populariteit aan het winnen was. De meeste relaxstoelen legden het accent echter vooral op het relaxaspect, waarbij het designelement een beetje genegeerd werd. Resultaat was dat de relaxstoel vaak werd verbannen naar kamers in de kelder, of op een plekje bij de televisie. De Eames fauteuil bracht hier verandering in. Het was duidelijk een stoel waarvan de ontwerpers wisten waar ze mee bezig waren. Het design is tijdloos, want ook nu nog zien we de Eames regelmatig terug.

Daamen Interieur voor uw inrichting

Bij Daamen Interieur weten we alles van interieur. We hebben een ruim assortiment meubels die gemaakt zijn van eerlijke, tijdloze materialen. Maar we kunnen ook uw gehele inrichting voor u verzorgen. Toe aan een nieuwe look? Onze interieurontwerpers zorgen dat uw huis omgetoverd wordt in een plek waar u zich helemaal thuisvoelt, en waar u vol trots bezoek zult ontvangen. We weten precies welke elementen het beste bij elkaar passen en waar u echt gelukkig van wordt. Kom dan ook eens langs in onze showroom in Bakel voor een vrijblijvend gesprek, of om eens te bekijken wat we allemaal in het assortiment hebben!

Collectie.

Advies.

Laat ons met je meedenken en je begeleiden op weg naar jouw droominterieur. Onze creatieve idee├źn worden beeldend gemaakt door gedetailleerde tekeningen, 3d visuals, en een zorgvuldig samengestelde combinatie van kleuren en materialen in een moodboard. We begeleiden je gedurende het hele proces, van het eerste idee tot de uiteindelijke realisatie.

Bel ons

Telefonische ondersteuning is beschikbaar van 9 tot 5.
Bel ons gerust!

E-mail ons

Voor algemene vragen kunt u via e-mail contact met ons opnemen.

Bezoek ons

Adres:
Helmondsestraat 19
5761 CP Bakel

Zoek een product

Typ de eerste letters van een product dat je wilt zoeken