daamen interieur

Eames stoel

De Eames stoel bij Daamen Interieur

De Eames stoel is een klassiek interieurstuk dat wereldwijd in heel wat huizen terug te vinden is. U vindt deze stoel in het uitgebreide assortiment van Daamen Interieur in Bakel. Wij kunnen voor u de totale inrichting van uw huis verzorgen, maar u ook adviseren als u nieuwe elementen aan uw interieur toe wilt voegen. Daamen Interieur heeft vele jaren ervaring met inrichting en aankleding en kan ook u helpen uw persoonlijke stijl terug te laten komen in uw huis, of juist een nieuwe look aan uw woning te geven.

De klassieke stoel van Eames

De Eames stoel is ontstaan uit een behoefte van de ontwerpers om een nieuwe versie te maken van de zogeheten lounge stoel. Deze Amerikaanse designers wilden graag een stoel maken die net zo vertrouwd aan zou voelen als een honkbalhandschoen. De Vitra Eames stoel sloeg aan en werd een groot succes. Sterker nog, hij wordt gezien als een echte Amerikaanse klassieker. Ook heden ten dage is de stoel van Eames een graag geziene toevoeging aan het meubilair. Hij is nog net zo stijlvol als toen en behoort tot de meest comfortabele stoelen die u voor uw inrichting kunt vinden. Eames stoelen zijn inmiddels in meerdere kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar. Ze combineren luxe met comfort en zullen dan ook naar alle waarschijnlijkheid nog heel wat jaartjes meegaan.

Eames stoelen bij Daamen Interieur

De Vitra Eames stoel is natuurlijk verkrijgbaar bij Daamen Interieur. Wij verkopen deze stoel in meerdere van de bekende uitvoeringen. Samen met u bekijken we graag hoe de Eames in uw interieur past. U kunt ook bij ons terecht voor andere vragen met betrekking tot uw interieur. Wij helpen u bij het realiseren van een nieuw interieur. U kunt daarnaast in onze showroom ook een kijkje nemen voor meubelstukken die bij uw bestaande interieur passen. We hebben online een nog veel groter assortiment meubels voor u klaarstaan. Wij streven er daarbij altijd naar om meubels aan te bieden die gebruik maken van eerlijke materialen en kleuren. Naast meubels vindt u bij ons ook vloerkleden, verlichting, outdoormeubels en meer.

Collectie.

Advies.

Laat ons met je meedenken en je begeleiden op weg naar jouw droominterieur. Onze creatieve idee├źn worden beeldend gemaakt door gedetailleerde tekeningen, 3d visuals, en een zorgvuldig samengestelde combinatie van kleuren en materialen in een moodboard. We begeleiden je gedurende het hele proces, van het eerste idee tot de uiteindelijke realisatie.

Bel ons

Telefonische ondersteuning is beschikbaar van 9 tot 5.
Bel ons gerust!

E-mail ons

Voor algemene vragen kunt u via e-mail contact met ons opnemen.

Bezoek ons

Adres:
Helmondsestraat 19
5761 CP Bakel