daamen interieur

Flos lampen

De unieke lampen van Flos

Moeten er in elk huis echt dezelfde lampen hangen? Het lijkt er wel op als je een gemiddeld Nederlands interieur bekijkt. Je zou bijna zeggen dat er maar een beperkt aantal modellen is waar mensen uit kunnen kiezen, terwijl er zoveel meer mogelijk is met lampen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de ontwerpen van het bedrijf Flos, een lampenmaker die al jarenlang bezig is met innoveren. Een lamp van Flos is een begrijp, en dat is ook begrijpelijk. Waar andere bedrijven het veilig houden en voornamelijk ontwerpen lanceren die we al een keer eerder hebben gezien, daar pakt Flos het absoluut anders aan. Flos lampen zijn uniek, duurzaam geproduceerd en technisch helemaal perfect. Het is dan ook een lampenmerk waar elke inrichting een flinke boost van krijgt.

De artistieke Flos lamp

Genoeg van het beperkte aanbod originele modellen op verlichtingsgebied? Dan hoeft u niet verder te kijken dan Flos. Het lijkt er bijna op dat de ontwerpers van dit populaire merk vrije hand krijgen als ze aan een nieuw ontwerp werken. Flos is namelijk een bedrijf waar het ene na het andere originele ontwerp uit de fabrieken rolt. De designers worden aangespoord om zoveel mogelijk te innoveren en experimenteren, zowel op creatief vlak als technologisch gebied. Flos zet hier zowel bekende ontwerpers als fris talent voor in. Je moet ook wel als je graag op wil vallen tussen de vele andere ontwerpers van lampen.

Daamen Interieur voor de perfecte Flos lamp

Flos lampen vindt u natuurlijk bij Daamen Interieur. Ons bedrijf is erin gespecialiseerd om een nieuwe inrichting voor u te ontwerpen die echt bij uw huis past. Ook kunnen we uw bestaande inrichting aanpassen en er een nieuwe impuls aan te geven, bijvoorbeeld door de verlichting aan te passen. Een goede verlichting kan een enorme stijlverbetering veroorzaken. We nodigen u dan ook uit een keer langs te komen in onze showroom, zodat wij u kunnen laten zien wat voor invloed een lamp van Flos heeft op binnenhuisdesign.

Collectie.

Advies.

Laat ons met je meedenken en je begeleiden op weg naar jouw droominterieur. Onze creatieve idee├źn worden beeldend gemaakt door gedetailleerde tekeningen, 3d visuals, en een zorgvuldig samengestelde combinatie van kleuren en materialen in een moodboard. We begeleiden je gedurende het hele proces, van het eerste idee tot de uiteindelijke realisatie.

Bel ons

Telefonische ondersteuning is beschikbaar van 9 tot 5.
Bel ons gerust!

E-mail ons

Voor algemene vragen kunt u via e-mail contact met ons opnemen.

Bezoek ons

Adres:
Helmondsestraat 19
5761 CP Bakel