daamen interieur

Flos verlichting

De unieke verlichting van Flos bij Daamen Interieur

Op zoek naar unieke verlichting voor uw huis? Lampen die niet alleen licht op uw interieur schijnen, maar die ook iets nieuws aan uw stijl toevoegen? Kijk dan eens naar de verlichting van het merk Flos, dat buitengewoon design koppelt aan hoge kwaliteit materialen. Daar komt bij dat de verlichting van Flos gebruik maakt van duurzame grondstoffen. Flos verlichting heeft een filosofie die perfect bij die van Daamen Interieur past. No nonsense, origineel en eerlijke producten die iets toevoegen aan uw huis. Daamen Interieur bekijkt graag samen met u hoe de verlichting van Flos ook aan uw huis net dat beetje extra toevoegt.

Flos verlichting

Flos is al ruim vijftig jaar actief op het gebied van verlichting. Door de jaren heen heeft het bedrijf een aantal unieke ontwerpen op de markt gebracht, die het bedrijf de reputatie hebben gegeven innoverend te zijn. Bij Flos zijn ze er trots op een aantal iconische ontwerpen te hebben verzonnen, maar ze houden er ook van alles met een korreltje zout te nemen. Bij Flos doen ze niet moeilijk over reputatie of ‘wat veilig is’, het bedrijf houdt er juist van om met lampen te komen die een nieuwe richting inslaan. Ze zijn bij Flos verlichting wel serieus, maar dan juist serieus in hun speelse, ironische aanpak van design. Bij Daamen Interieur houden we wel van de manier van ontwerpen van Flos led verlichting. Het past goed bij de interieurs die wij graag ontwerpen: opvallend en origineel. Maar, ook altijd tijdloos en geheel afgestemd op uw smaak!

De kwaliteit van Daamen Interieur

Bij Daamen Interieur zijn we al meer dan veertig jaar bezig met het ontwerpen van interieurs. Daarnaast zijn we ook experts op het gebied van verlichting en stoffering. We willen alle facetten die bij de inrichting van een huis horen onder een dak brengen, zodat we u van begin tot eind kunnen assisteren bij de restyling van uw huis. Minder drastische plannen? Loop dan eens binnen in onze grote showroom voor inspiratie. Of om eens te bekijken hoe de Flos led verlichting er in een huiselijke setting uitziet.

Collectie.

Advies.

Laat ons met je meedenken en je begeleiden op weg naar jouw droominterieur. Onze creatieve idee├źn worden beeldend gemaakt door gedetailleerde tekeningen, 3d visuals, en een zorgvuldig samengestelde combinatie van kleuren en materialen in een moodboard. We begeleiden je gedurende het hele proces, van het eerste idee tot de uiteindelijke realisatie.

Bel ons

Telefonische ondersteuning is beschikbaar van 9 tot 5.
Bel ons gerust!

E-mail ons

Voor algemene vragen kunt u via e-mail contact met ons opnemen.

Bezoek ons

Adres:
Helmondsestraat 19
5761 CP Bakel