daamen interieur

Interieur Eindhoven

De interieurexpert voor Eindhoven en omstreken

Op zoek naar een nieuw interieur in Eindhoven en omstreken? Een nieuw interieur in Helmond nodig? Of het nu gaat om een fris interieur in Deurne, een gezellig interieur in Gemert, of een strak interieur in Nuenen, Daamen Interieur kan u helpen. Wij zijn een familiebedrijf dat in ruim veertig jaar tijd flink wat ervaring heeft opgedaan. Kom eens langs bij onze showroom in Bakel, waar u een groot aantal topmerken op het gebied van design terugvindt. We hebben deze merken geselecteerd op kwaliteit, creativiteit en algehele stijl. We houden bij Daamen Interieur van tijdloos design, dat ook over een aantal jaar nog steeds actueel is. Vandaar dat u bij ons de klassieke, maar nog altijd relevante kast van Pastoe terugvindt, maar ook bijvoorbeeld de Barcelona fauteuil en de lampen van Flos.

Uniek design bij Daamen Interieur

Het is bij ons mogelijk om losse meubelstukken en andere designelementen te kopen om uw inrichting een impuls te geven. Een nieuwe bank kan een kamer helemaal op zijn kop zetten, terwijl een mooi vloerkleed een kamer echt af kan maken. We hebben veel producten in ons assortiment die klassiek zijn, of fris, origineel, creatief… Zit u thuis of op kantoor niet lekker in uw vel, dan kunnen we ook een nieuwe inrichting voor u verzorgen. Onze ervaren inrichters gaan dan samen met u om tafel zitten om door te nemen wat de mogelijkheden zijn. We weten zeker dat we uw persoonlijke stijl kunnen verwerken in een nieuwe inrichting die helemaal bij u past.

Een nieuw interieur in Eindhoven en omstreken

Dat interieur in Helmond kan wel een nieuwe impuls gebruiken. Dat donkere interieur in Deurne heeft een nieuwe verlichtingsplan nodig. Dat strakke interieur in Gemert moet misschien iets losser worden. En dat interieur in Nuenen zou enorm opknappen van een nieuwe bank. Onze ontwerpers hebben oog voor details, en gebruiken dat graag om van uw interieur iets unieks te maken. Er zijn met al die mooie meubels en accessoires die wij verkopen zoveel mogelijkheden, dat het zonde zou zijn ze niet ten volste door ons te laten benutten!

Collectie.

Advies.

Laat ons met je meedenken en je begeleiden op weg naar jouw droominterieur. Onze creatieve idee├źn worden beeldend gemaakt door gedetailleerde tekeningen, 3d visuals, en een zorgvuldig samengestelde combinatie van kleuren en materialen in een moodboard. We begeleiden je gedurende het hele proces, van het eerste idee tot de uiteindelijke realisatie.

Bel ons

Telefonische ondersteuning is beschikbaar van 9 tot 5.
Bel ons gerust!

E-mail ons

Voor algemene vragen kunt u via e-mail contact met ons opnemen.

Bezoek ons

Adres:
Helmondsestraat 19
5761 CP Bakel