daamen interieur

Interieuradvies Eindhoven

Daamen Interieur adviseert u over uw interieur

Op zoek naar een nieuw interieur voor uw huis? Het kan altijd gebeuren dat u uitgekeken bent geraakt op de inrichting waar u al jarenlang tegenaan hebt moeten kijken. Het kan nooit kwaad om een keer iets anders te proberen, of om meubels zodanig neer te zetten dat de sfeer in uw huis helemaal verandert. Daamen Interieur kan u hierbij helpen. Wij zijn al ruim veertig jaar experts op het gebied van interieurs en geven u interieuradvies in Eindhoven, Helmond, Deurne, Gemert, Nuenen en omstreken. Bij Daamen zijn we overtuigd van onze eigen filosofie. Wij willen voor u een tijdloos ontwerp maken waarbij gebruik wordt gemaakt van eerlijke materialen en kleuren. Dit kunnen we in samenspraak doen, u kunt ons ook de vrije hand geven om tot een design te komen waar u gelukkig van wordt.

De showroom van Daamen Interieur

U bent altijd welkom om een keer langs te komen in onze uitgebreide showroom in Bakel. Hier vindt u een aantal stijlvolle modelkamers waar u inspiratie op kunt doen. Misschien wilt u elementen van verschillende kamers met elkaar combineren? Ook dit is natuurlijk mogelijk. U geeft uw wensen aan en wij gaan hiermee aan de slag. We beschikken over een zeer uitgebreide collectie modellen van bekende en minder bekende merken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de meubels van Knoll, de lampen van Flos en de gordijnen van Bauhaus. Dit is slechts een kleine greep uit het totale aanbod aan topmerken dat we bij Daamen Interieur voor u klaar hebben staan.

De inrichting waar u van droomt

Voor interieuradvies Eindhoven, Helmond, Deurne, Gemert, Nuenen en omstreken bent u bij ons aan het juiste adres. Maar ook als u op zoek bent naar een nieuw meubelstuk om uw huiskamer een extra impuls te geven, of nieuwe verlichting die een andere sfeer geeft aan uw huis, kunnen wij u verder helpen. Wij bieden u een totale oplossing aan op het gebied van interieurdesign, meubels, verlichting, gordijnen, vloerkleden en meer.

Collectie.

Advies.

Laat ons met je meedenken en je begeleiden op weg naar jouw droominterieur. Onze creatieve idee├źn worden beeldend gemaakt door gedetailleerde tekeningen, 3d visuals, en een zorgvuldig samengestelde combinatie van kleuren en materialen in een moodboard. We begeleiden je gedurende het hele proces, van het eerste idee tot de uiteindelijke realisatie.

Bel ons

Telefonische ondersteuning is beschikbaar van 9 tot 5.
Bel ons gerust!

E-mail ons

Voor algemene vragen kunt u via e-mail contact met ons opnemen.

Bezoek ons

Adres:
Helmondsestraat 19
5761 CP Bakel

Zoek een product

Typ de eerste letters van een product dat je wilt zoeken