daamen interieur

Interieurarchitect Eindhoven

Op zoek naar een interieurarchitect voor Eindhoven en omstreken?

Een interieurarchitect nodig in Eindhoven en omstreken? Of op zoek naar een interieurarchitect in Deurne of een interieurarchitect in Gemert? Daamen Interieur is het adres voor u. Wij hebben ruim veertig jaar ervaring met het stylen van huizen en bedrijven, waarbij ons familiebedrijf altijd een eigen stijl volgt. Wij houden ervan interieurs te maken die tijdloos zijn en die gemaakt zijn van eerlijke materialen. Per slot van rekening wilt u dat uw nieuwe interieur ook over tien of twintig jaar nog in de smaak valt! Als u toe bent aan een nieuwe inrichting, dan kunt u hierover met ons contact opnemen. We maken dan een afspraak waarbij we samen met u kijken wat uw wensen zijn.

Een interieurarchitect voor Eindhoven en omstreken

Daamen Interieur is inzetbaar als interieurarchitect voor Helmond, als interieurarchitect voor Nuenen en als interieurarchitect voor Gemert. We zijn ook regelmatig actief als interieurarchitect in Deurne en omstreken. Daamen Interieur is een bureau dat ook een uitgebreide woonwinkel heeft. Hier vindt u onze showroom, waar we de mooiste modellen en nieuwste stijlen voor u etaleren. Hier kunt u meubels, gordijnen, verlichting en vloerkleden in het echt bekijken en zien hoe bepaalde items met elkaar matchen. Het is ook mogelijk om in onze showroom producten aan te schaffen. Bij ons vindt u de meest tijdloze producten van topmerken als B2B-Italia, Cassina, Pastoe en Danskina. Dit is slechts een kleine greep uit de merken die wij voeren. Uiteraard geven we ook de ruimte aan kleine, nieuwe bedrijfjes die nog naam moeten maken, maar die wel laten zien over veel stijl te beschikken.

Een interieurarchitect in Nuenen inschakelen

Een interieurarchitect in Helmond inschakelen? Of een interieurarchitect in Eindhoven inschakelen? Daamen Interieur heeft door de jaren heen een reputatie opgebouwd als binnenhuisarchitecten die weten hoe je een huis een goede opfrisbeurt geeft. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw huis weer vertrouwd aanvoelt, of nieuwe elementen toevoegen die uw bestaande interieur een hele nieuwe impuls geven. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom in Bakel voor inspiratie.

Collectie.

Advies.

Laat ons met je meedenken en je begeleiden op weg naar jouw droominterieur. Onze creatieve idee├źn worden beeldend gemaakt door gedetailleerde tekeningen, 3d visuals, en een zorgvuldig samengestelde combinatie van kleuren en materialen in een moodboard. We begeleiden je gedurende het hele proces, van het eerste idee tot de uiteindelijke realisatie.

Bel ons

Telefonische ondersteuning is beschikbaar van 9 tot 5.
Bel ons gerust!

E-mail ons

Voor algemene vragen kunt u via e-mail contact met ons opnemen.

Bezoek ons

Adres:
Helmondsestraat 19
5761 CP Bakel

Zoek een product

Typ de eerste letters van een product dat je wilt zoeken