daamen interieur

Kinnasand gordijnen

De inspirerende kwaliteit van Kinnasand bij Daamen Interieur

De innovatieve gordijnstoffen van Kinnasand passen bij elk interieur. Het Zweedse merk behoort al ruim tweehonderd jaar tot de top op het gebied van gordijnontwerp en -productie. Ook in Nederland zijn de Kinnasand gordijnen geliefd door mensen die ervan houden om iets unieks voor hun ramen te hebben hangen. De hoge kwaliteit van de stoffen, gekoppeld aan het hoge niveau van de designs, maken van Kinnasand dan ook een absoluut topmerk. Daamen Interieur werkt graag met de materialen van Kinnasand bij het inrichten van huizen. We houden ervan eerlijke, tijdloze materialen te gebruiken, en Kinnasand werkt volgens deze zelfde filosofie. Het is de Zweedse nuchterheid met een drang om de best mogelijke kwaliteit te produceren die van Kinnasand een onweerstaanbaar merk maken.

Kwaliteit van Kinnasand

Kinnasand gordijnstoffen behoren tot de beste die er momenteel te krijgen zijn. Tenminste… we zeggen momenteel, maar Kinnasand gordijnen is een bedrijf dat al meer dan tweehonderd jaar kwaliteit produceert. Het bedrijf heeft al die jaren weten te overleven door vast te houden aan hun visie, en door altijd te streven naar totale onafhankelijkheid. De mensen bij Kinnasand hebben zich nooit gek laten maken door het jagen op de heersende trends, maar zijn juist zelf altijd innovatief bezig. Voor de ontwerpers bij Kinnasand ligt het ontwerp niet alleen maar op de oppervlakte van hun producten, maar begint het echte ontwerpen al bij het bedenken van productiemethodes en de materialen die gebruikt worden. Daar houden we bij Daamen Interieur van, want we werken graag met tijdloze, eerlijke producten.

Daamen voor uw hele interieur

Kinnasand gordijnstoffen zijn gemaakt van de hoogst mogelijke kwaliteit, en er is altijd wel een gordijnstof van dit bedrijf te vinden die ook bij uw interieur past. Komt u gerust langs in onze showroom om te bekijken hoe goed de Kinnasand gordijnen passen bij een van onze modelkamers. We gaan graag met u om de tafel zitten om te bekijken welke gordijnstoffen ook bij uw interieur aansluiten. Op zoek naar een geheel nieuw interieur? Onze interieurdesigners gaan graag voor u aan de slag om een frisse wind door uw huis te laten waaien.

Collectie.

Advies.

Laat ons met je meedenken en je begeleiden op weg naar jouw droominterieur. Onze creatieve idee├źn worden beeldend gemaakt door gedetailleerde tekeningen, 3d visuals, en een zorgvuldig samengestelde combinatie van kleuren en materialen in een moodboard. We begeleiden je gedurende het hele proces, van het eerste idee tot de uiteindelijke realisatie.

Bel ons

Telefonische ondersteuning is beschikbaar van 9 tot 5.
Bel ons gerust!

E-mail ons

Voor algemene vragen kunt u via e-mail contact met ons opnemen.

Bezoek ons

Adres:
Helmondsestraat 19
5761 CP Bakel