daamen interieur

Knoll tafel

Moderne tafels van Knoll

Knoll is een meubelmaker met een duidelijk eigen signatuur. Het is een bedrijf waar wordt gepoogd de mooiste toonbeelden van modern design te ontwerpen. Het bedrijf heeft hierdoor veel bijval gekregen, wat ook te zien is aan de prijzen die de ontwerpers van Knoll hebben gewonnen. Knoll is een bedrijf dat door de jaren heen altijd heeft gewerkt met jonge designers, die de kans hebben gekregen om iets te laten zien van wat ze kunnen. Hierdoor is het moderne design van Knoll een stijl die er tussenuit springt. De Knoll tafels zijn er bijvoorbeeld direct tussenuit te pikken. Een Knoll tafel is een tafel waar veel aandacht is besteedt aan zowel de esthetiek als aan de bruikbaarheid. Als u denkt alle mogelijke designs voor een tafel wel te hebben gezien, bekijk dan op onze website eens wat voor tafel Knoll heeft ontworpen.

Daamen Interieur en de Knoll tafel

Bij Daamen Interieur zijn de Knoll tafels uiteraard volop te vinden. We zijn een interieurbureau dat graag tijdloos design naar de mensen toebrengt. Knoll weet precies hoe je tijdloos design maakt. Het is een merk dat al sinds 1938 actief is en dat internationaal veel erkenning heeft gekregen. Het is een bedrijf dat de theorie van Bauhaus aanhangt, welke inhoudt dat moderne meubels moeten aansluiten bij de architectuur van een ruimte. Het bedrijf heeft er altijd op aangestuurd om design en techniek samen te brengen, zodat de twee disciplines elkaar aan kunnen vullen en versterken.

Knoll tafels bij Daamen Interieur

U bent van harte welkom om in onze showroom de tafel van Knoll te komen bekijken. Hier ziet u hoe de tafel staat in een ruimte, en wat voor verdere mogelijkheden er allemaal met deze tafel zijn. We kunnen samen met u bekijken hoe de meubels van Knoll ook in uw interieur passen, of hoe we een geheel nieuw interieur ontwerpen met de filosofie van Knoll als centraal thema. Natuurlijk is dit slechts een enkele van de vele mogelijkheden die we u kunnen bieden.

Collectie.

Advies.

Laat ons met je meedenken en je begeleiden op weg naar jouw droominterieur. Onze creatieve idee├źn worden beeldend gemaakt door gedetailleerde tekeningen, 3d visuals, en een zorgvuldig samengestelde combinatie van kleuren en materialen in een moodboard. We begeleiden je gedurende het hele proces, van het eerste idee tot de uiteindelijke realisatie.

Bel ons

Telefonische ondersteuning is beschikbaar van 9 tot 5.
Bel ons gerust!

E-mail ons

Voor algemene vragen kunt u via e-mail contact met ons opnemen.

Bezoek ons

Adres:
Helmondsestraat 19
5761 CP Bakel