daamen interieur

MDF Italia stoel

De minimalistische klasse van MDF Italia

Dat een smaakvol meubel niet vol hoeft te zitten met tierelantijntjes, dat bewijst het Italiaanse merk MDF Italia. Neem bijvoorbeeld de MDF Italia stoel, waarbij elke variant een prachtig uitgevoerd meubel is dat vooral opvalt door de minimalistische insteek. Echter – denk bij minimalistisch hier zeker niet aan kaal of gevoelloos. Bij MDF Italia weten ze als geen ander hoe je een meubel maakt waar niet essentiele onderdelen weggelaten worden, maar waar de essentie van wat een mooi meubelstuk maakt recht overeind blijft. Bekijk ons assortiment MDF Italia stoelen, en andere meubels van dit merk, in onze webshop, op daameninterieur.nl. Of bezoek onze uitgebreide showroom in Bakel, waar u zeker inspiratie op kunt doen voor een nieuwe look in uw huis.

De moderne stoelen van MDF Italia

Het is een feit dat veel van de toonaangevende meubelmerken uit Italie komen. Vooral in de buurt van Milaan zitten meerdere bedrijven die wereldwijd heel wat mooie meubels hebben verkocht. MDF Italia is een merk dat trots tussen deze meubelgrootheden staat. Het bedrijf heeft een geheel eigen stijl, die erop gebaseerd is dat elementen die niet echt nodig zijn, net zo goed weggelaten kunnen worden. U vindt bij onder andere de MDF Italia stoel alleen die onderdelen terug die u nodig heeft om comfortabel te kunnen zitten. MDF Italia heeft met deze minimalistische insteek grote bekendheid verworven. Dit is onder andere te danken aan het feit dat het MDF Italia keer op keer lukt om hun minimalistische meubels een eigen karakter te geven.

Haal meer uit uw interieur met Daamen Interieur

Die prachtige MDF Italia stoelen vindt u natuurlijk bij Daamen Interieur. We verkopen de stoelen van MDF Italia in meerdere verschillende uitvoeringen, die allemaal hun eigen karakter hebben. Heeft u uw oog laten vallen op een van deze stijlvolle stoelen? Deze zijn simpel te bestellen in onze webshop. U kunt natuurlijk ook altijd langskomen bij onze showroom in Bakel. Hier kunt u inspiratie opdoen voor de look van uw huis, of samen met ons bekijken hoe we uw interieur eens kunnen verfrissen. Bel hiervoor vrijblijvend voor een afspraak.

Collectie.

Advies.

Laat ons met je meedenken en je begeleiden op weg naar jouw droominterieur. Onze creatieve idee├źn worden beeldend gemaakt door gedetailleerde tekeningen, 3d visuals, en een zorgvuldig samengestelde combinatie van kleuren en materialen in een moodboard. We begeleiden je gedurende het hele proces, van het eerste idee tot de uiteindelijke realisatie.

Bel ons

Telefonische ondersteuning is beschikbaar van 9 tot 5.
Bel ons gerust!

E-mail ons

Voor algemene vragen kunt u via e-mail contact met ons opnemen.

Bezoek ons

Adres:
Helmondsestraat 19
5761 CP Bakel