daamen interieur

Modular verlichting

Technologie en design komen samen bij Modular verlichting

De lichtsituatie in een huis is een belangrijk aspect van een succesvolle inrichting. Met de verkeerde lampen kunt u de sfeer in een kamer verpesten, wat een negatief effect heeft op alle moeite die u misschien heeft gedaan tot een nieuwe look te komen. Daamen Interieur bekijkt samen met u de mogelijkheden op het gebied van verlichting. Zo raden we bijvoorbeeld graag de verlichting van het Belgische bedrijf Modular verlichting aan. Dit is een bedrijf dat innovatie hoog in het vaandel heeft staan. Zo heeft Modular een eigen LED-technologie geperfectioneerd, waarmee prachtige lampen zijn ontstaan. Het bedrijf specialiseert zich in Architectural lightning, of wel verlichting die de architectuur van een huis, kantoor of ander gebouw ondersteunt. Verlichting van Modular is perfect geschikt voor een speciale look aan uw eigen huis!

Belgische perfectie van Modular

Modular verlichting timmert al sinds 1980 aan de weg. De roots van het bedrijf staan in Roeselare, maar inmiddels heeft het verstigingen en medewerkers over de hele wereld. Modular zet deze mensen in om samen aan unieke verlichtingsfeatures te werken. De bedrijfsfilosofie is namelijk dat alle producten van het bedrijf technisch perfect moeten zijn, maar dat die perfectie best ingezet mag worden om ook leuke, opmerkelijke designs mee te maken. En misschien doet de naam Modular bij u niet direct een belletje rinkelen, maar dan raden we u aan om gewoon eens een keer in onze showroom te kijken naar de mogelijkheden van dit merk. Of kijk eens op onze website welke items van Modular we allemaal aan u kunnen leveren.

Modular bij Daamen Interieur

De verlichting van Modular is een graag geziene gast in de interieurs die wij ontwerpen. In onze showroom staan meerdere modellen van de verlichting van Modular. U zult hier gelijk aan zien dat het Belgische merk niet voor niets populair is. De stijl van Modular is werkelijk uniek en we verwerken deze features in uiteenlopende interieurs. Als u hier meer over wilt weten kunt u altijd contact met ons opnemen, of binnenlopen in onze showroom. Samen kunnen we dan bekijken hoe de Modular verlichting in uw huis past.

Collectie.

Advies.

Laat ons met je meedenken en je begeleiden op weg naar jouw droominterieur. Onze creatieve idee├źn worden beeldend gemaakt door gedetailleerde tekeningen, 3d visuals, en een zorgvuldig samengestelde combinatie van kleuren en materialen in een moodboard. We begeleiden je gedurende het hele proces, van het eerste idee tot de uiteindelijke realisatie.

Bel ons

Telefonische ondersteuning is beschikbaar van 9 tot 5.
Bel ons gerust!

E-mail ons

Voor algemene vragen kunt u via e-mail contact met ons opnemen.

Bezoek ons

Adres:
Helmondsestraat 19
5761 CP Bakel