daamen interieur

Knoll presenteert Pillo Sofa op de Salone del Mobile 2024

Knoll onthult de ‘Pillo’ bank van Willo Perron op Salone del Mobile 2024, waarmee het bedrijf de eerste samenwerking markeert met de in Canada geboren, in Californië gevestigde ontwerper. Gedefinieerd door zachte, omhullende vormen, weerspiegelt de ‘Pillo’ bank het idee van Perron en Knoll voor het toekomstige huis, en het ontwerp is gebaseerd op comfort en modulaire configuraties.

De bank wijkt af van de meer gestructureerde silhouetten van Knoll, wiens erfgoed designklassiekers van Marcel Breuer, Mies Van Der Rohe en Eero Saarinen omvat. ‘Mijn stijl heeft over het algemeen veel minder structuur, het bevat meer vloeiende en zachte elementen, wat voelt als de perfecte tegenspraak met klassieke Knoll-stukken’, zegt Perron. ‘Het creëert een verrijkend gesprek en een harmonieuze synergie tussen de traditionele en elegante Knoll-stijl met mijn meer eigentijdse stijl.’

Hij benadrukt dat zijn bankontwerp bedoeld is om ‘in het dagelijks leven van te genieten’: zoals de naam al doet vermoeden, zijn de vormen van de bank gebaseerd op een samenstelling van kussens die volledig modulair is en zich kan aanpassen aan ontwerp- en levensstijlveranderingen in huis. ‘Het idee is om een stuk te maken dat voor altijd bij je kan blijven, dat eindeloos herconfigureerbaar is. Het moet met je mee kunnen reizen en meegroeien terwijl je beweegt en nieuwe stukken toevoegt’, voegt hij eraan toe.

Bel ons

Telefonische ondersteuning is beschikbaar van 9 tot 5.
Bel ons gerust!

E-mail ons

Voor algemene vragen kunt u via e-mail contact met ons opnemen.

Bezoek ons

Adres:
Helmondsestraat 19
5761 CP Bakel

Zoek een product

Typ de eerste letters van een product dat je wilt zoeken