daamen interieur

Pastoe kast

Pastoe meubels bij Daamen interieur

Pastoe is een Nederlandse meubelmaker die al ruim honderd jaar meubels maakt zonder poespas of kapsones. Het is een no-nonsense merk zoals we er daar in Nederland wel meer van kennen. Geen onnodige tierelantijntjes of opsmuk, gewoon eerlijke, tijdloze meubelen die over dertig jaar nog steeds relevant zijn. Daamen Interieur houdt van de klassieke Pastoe kast, die uw ouders misschien al in hun interieur hadden, maar die ook nu nog een prachtige aanvulling is voor uw interieur. Een kast van Pastoe is het toppunt van tijdloos design, en dat past helemaal bij de filosofie van Daamen Interieur in Bakel. Wij helpen u graag een nieuwe look te ontwerpen voor uw huiskamer. Of u dit nou wilt bereiken met een enkel, opvallend meubelstuk, of juist door hele kamers om te gooien, wij staan graag voor u klaar.

De tijdloze Pastoe kasten

Wie kent de kast van Pastoe niet? Het is een klassiek Nederlands meubelstuk dat ook nu nog met veel passie wordt gemaakt. Bij Pastoe leven ze ervoor meubels te maken waar u blij van wordt. Blij vanwege de prachtige, duidelijke stijl en het duurzame materiaal waar ze van gemaakt worden. Allemaal volgens een methode die al vele decennia wordt gebruikt. Pastoe is een bedrijf waar alles zelf wordt geproduceerd. En het is ook een bedrijf waar eindeloos te combineren valt met de meubels. De Pastoe kast is namelijk als een systeem helemaal naar eigen smaak in elkaar te zetten. Combineer naar hartelust met kleur, grootte en stijl om een eigen look te maken. Dit is wat Pastoe uniek maakt in meubelland.

Daamen Interieur helpt u bij het vinden van een nieuwe look

Bij Daamen Interieur kunnen we u helpen als u de Pastoe kasten tot het hart van uw interieur wilt maken. We weten als geen ander hoe je een look bedenkt die bij u past en uw eigen persoonlijke stijl uitdraagt. Neem dan ook gerust contact met ons op als u graag wilt dat wij samen met u naar uw nieuwe interieur kijken. Die mooie Pastoe kasten gaan helemaal in uw interieur passen, dat kunnen we u alvast verzekeren!

Collectie.

Advies.

Laat ons met je meedenken en je begeleiden op weg naar jouw droominterieur. Onze creatieve idee├źn worden beeldend gemaakt door gedetailleerde tekeningen, 3d visuals, en een zorgvuldig samengestelde combinatie van kleuren en materialen in een moodboard. We begeleiden je gedurende het hele proces, van het eerste idee tot de uiteindelijke realisatie.

Bel ons

Telefonische ondersteuning is beschikbaar van 9 tot 5.
Bel ons gerust!

E-mail ons

Voor algemene vragen kunt u via e-mail contact met ons opnemen.

Bezoek ons

Adres:
Helmondsestraat 19
5761 CP Bakel