daamen interieur

Pastoe meubelen

Pastoe meubelen bij Daamen Interieur

Pastoe is een bedrijf waarvan de naam gelijk positieve associaties oproept. Het is een klassiek, Nederlands merk dat al meer dan honderd jaar bestaat. Er hebben in heel wat Nederlandse huizen meubels van Pastoe gestaan en ook nu is het merk nog steeds een garantie voor hoge kwaliteit Hollands design. Pastoe meubelen is een bedrijf dat zich vroeger voornamelijk richtte op de bekende Pastoe kasten, maar dat tegenwoordig ook andere meubels in het assortiment heeft. Deze meubelen vindt u natuurlijk bij Daamen Interieur. U kunt ze bij ons op de website bekijken, of een afspraak met ons maken om in onze showroom inspiratie op te doen. Wij kunnen u helpen de Pastoe meubels in uw interieur in te passen, of er een geheel nieuwe inrichting omheen te bouwen.

Klassiek Hollands design van Pastoe meubelen

Een Pastoe meubel is een meubel waar u vele jaren plezier van zult hebben. Veel van de klassieke Pastoe kasten die tientallen jaren geleden in bijna elke Nederlandse huiskamer leken te staan zijn nog steeds in gebruik. Het voordeel van deze kasten was het feit dat ze bestonden uit een systeem, waar klanten zelf de onderdelen van bij elkaar konden kiezen. Op deze manier was het mogelijk om een eigen stijl te laten zien met de kast. Pastoe meubels zijn ook tegenwoordig nog als systeem te verkrijgen. De stijlen en kleuren zijn alleen maar uitgebreid! Maar ook buiten het segment kasten om heeft Pastoe een meubel dat bij een moderne, tijdloze inrichting past.

Advies van Daamen Interieur

Bij Daamen Interieur houden we van tijdloos design, dat gemaakt is van eerlijke materialen. In ons assortiment geen meubels die over vijf jaar uit de tijd zijn, we voeren in ons assortiment louter de beste, toonaangevende merken. We staan altijd klaar om u advies te geven over welke stijl het beste bij uw huis past. Bent u op zoek naar meubelen om uw stijl te versterken? Of is uw huis toe aan een design-opfrisbeurt? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, of surf rond op onze website voor inspiratie.

Collectie.

Advies.

Laat ons met je meedenken en je begeleiden op weg naar jouw droominterieur. Onze creatieve idee├źn worden beeldend gemaakt door gedetailleerde tekeningen, 3d visuals, en een zorgvuldig samengestelde combinatie van kleuren en materialen in een moodboard. We begeleiden je gedurende het hele proces, van het eerste idee tot de uiteindelijke realisatie.

Bel ons

Telefonische ondersteuning is beschikbaar van 9 tot 5.
Bel ons gerust!

E-mail ons

Voor algemene vragen kunt u via e-mail contact met ons opnemen.

Bezoek ons

Adres:
Helmondsestraat 19
5761 CP Bakel