daamen interieur

Le Corbusier stoel

Tijdloos design van Le Corbusier

Als je het hebt over design dat echt tijdloos is, dan kom je zonder enige twijfel uit bij Le Corbusier. Dit Franse bedrijf maakt meubels die in praktisch elke inrichting in te passen zijn. Neem bijvoorbeeld de wereldberoemde Le Corbusier stoel. Deze Corbusier stoel is bij Daamen Interieur een graag geziene gast. Een stoel van Le Corbusier is niet alleen stijlvol, maar ook bijzonder comfortabel. Met een stoel van Corbusier voegt u een uniek element toe aan uw inrichting. U kunt terecht bij Daamen Interieur als u een stoel van Corbusier op het oog heeft, maar ook als u wilt dat wij deze in uw interieur inpassen. We hebben jarenlange ervaring op het gebied van de totale inrichting. We willen met gebruik van eerlijke materialen en kleuren ook uw inrichting tijdloos maken.

De stoel van Le Corbusier

De Franse ontwerper Le Corbusier begon in 1928 serieus met het ontwerpen van meubelen. Zijn interesse kreeg een nieuwe impuls met de komst van een architect bij de studio, die samen met de ontwerper een unieke serie stoelen begon te ontwerpen. Elementen uit de architectuur werden hierin verwerkt, wat een voor de tijd unieke stijl opleverde. Le Corbusier en zijn team bleven hier ook in de jaren erna op voortborduren en ontwikkelden zo een zeer herkenbare lijn meubels, die ook heden ten dage nog geheel actueel is. Heel wat mensen hebben een Le Corbusier stoel in hun huis staan, of een van de mindere imitaties die ervan te krijgen zijn. Bij Daamen Interieur vindt u natuurlijk alleen de echte Le Corbusiers!

Samen met Daamen naar een nieuw interieur

Toe aan een nieuw interieur? Of op zoek naar zo’n mooie Corbusier stoel om uw huidige stijl een extra boost te geven? Bij Daamen Interieur in Bakel bent u aan het juiste adres. Kom langs bij onze showroom om inspiratie op te doen, of neem contact met ons op voor een afspraak. Samen met u kunnen we bekijken wat uw wensen zijn en hoe we die zo goed mogelijk in kunnen vullen. Samen ontwerpen we het interieur van uw dromen.

Collectie.

Advies.

Laat ons met je meedenken en je begeleiden op weg naar jouw droominterieur. Onze creatieve idee├źn worden beeldend gemaakt door gedetailleerde tekeningen, 3d visuals, en een zorgvuldig samengestelde combinatie van kleuren en materialen in een moodboard. We begeleiden je gedurende het hele proces, van het eerste idee tot de uiteindelijke realisatie.

Bel ons

Telefonische ondersteuning is beschikbaar van 9 tot 5.
Bel ons gerust!

E-mail ons

Voor algemene vragen kunt u via e-mail contact met ons opnemen.

Bezoek ons

Adres:
Helmondsestraat 19
5761 CP Bakel