bezig met laden..

Vitra meubels

De stijlvolle meubelen van Vitra

De Zwitserse meubelmakers van Vitra maken meubels die stijlvol en sterk zijn, en die u zeker regelmatig bent tegengekomen. De meubels van Vitra zijn namelijk niet alleen terug te vinden in huiskamers en keukens, maar ook op vliegvelden, in ziekenhuizen en op vele andere openbare plekken. De Vitra meubels van dit toonaangevende bedrijf zijn een begrip, en uiteraard in vele verschillende uitvoeringen te verkrijgen bij Daamen Interieur. Neem gerust een kijkje in onze uitgebreide showroom, of bekijk op onze website welke Vitra meubelen we allemaal voor u klaar hebben staan. Een Vitra meubel is een investering waar u lange tijd plezier aan zult beleven. Samen met u kunnen we bekijken hoe de Vitra meubels ook uw inrichting een boost kunnen geven.

Vitra meubelen bij Daamen Interieur
Vitra is een bedrijf met een rijke geschiedenis. Het begon ooit als kleine meubelmaker in Zwitserland, maar is inmiddeld een van de grootste meubelbedrijven ter wereld. Het bedrijf hecht veel waarde aan de esthetiek van haar meubelen. Vele bekende ontwerpers uit de kunstwereld zijn al door het bedrijf ingezet om meubels te ontwerpen die bij de Vitra stijl passen, maar toch ook apart genoeg zijn om lekker op te vallen. De hoge kwaliteit van het Vitra meubel zorgt ervoor dat het ook buiten de woning een meubel is met veel succes. Meubelen van Vitra vindt u op vele openbare plekken, waar ze geliefd zijn om hun stevigheid en comfort.

Een nieuw interieur met Daamen
In onze uitgebreide collectie designmeubels vindt u ook de meubelen van Vitra. Als u een bepaald meubel van dit bedrijf op het oog heeft koopt u dit eenvoudig bij ons. We kunnen u ook helpen de hele inrichting van uw huis onder handen te nemen, en daar onder andere de meubels van Vitra bij te gebruiken. Onze ervaren interieurdesigners bekijken graag samen met u de mogelijkheden die we kunnen bieden. U geeft aan wat uw voorkeuren zijn, wij bekijken hoe we deze in uw inrichting verwerken. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie, of kom langs in onze showroom voor inspiratie!