daamen interieur

Vitra stoelen

De mooiste Vitra stoelen bij Daamen Interieur

Een mooie Vitra stoel is een aanwinst voor elke huiskamer. Vitra heeft meubels in verschillende stijlen, er zit dan ook altijd wel iets bij dat aansluit op uw eigen smaak. Het bedrijf heeft een enorm breed assortiment designmeubels, waarbij de Vitra stoel een begrip is. Vitra is wereldwijd actief en hun meubels zijn te vinden op de meest uiteenlopende plekken. U vindt Vitra stoelen in modieuze huiskamers, maar ook op vliegvelden, in scholen en bij bedrijven. De Vitra stoelen zien er niet alleen mooi uit, ze zijn daarnaast ook zeer stevig en gaan lang mee. Laat ons u adviseren over welke stoel van Vitra het beste bij uw inrichting past.

Vitra meubelen voor elke stoel

De stoel van Vitra is niet het enige opvallende meubel van dit designmerk. Vitra heeft dan ook flink wat jaartjes de mogelijkheid gehad om aan een indrukwekkende collectie te werken. Vitra werd in 1950 in Zwitserland opgericht als een familiebedrijf. Het is door de jaren heen gegroeid en is nu al actief op meerdere continenten. Dit is te danken aan het unieke werk dat door het bedrijf geleverd wordt. Door de jaren heen heeft Vitra een groot aantal toonaangevende ontwerpers meubels voor zich laten ontwerpen. Ze hebben er aan bijgedragen dat het bedrijf een geheel eigen look heeft weten te ontwikkelen waar je direct een Vitra meubel aan herkent.

Meer keuze bij Daamen Interieur

Bij Daamen Interieur kunt u terecht voor de mooiste Vitra stoelen, maar ook voor een breed assortiment aan andere meubels. En u kunt bij ons ook een stapje verder gaan. Bent u toe aan een geheel nieuwe inrichting? Dan gaan wij met u om tafel zitten en ervoor zorgen dat er een nieuwe look komt die geheel bij u past. Met onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat uw huiskamer precies zo wordt als u altijd al voor ogen had. Kom dan ook langs in onze showroom om te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Collectie.

Advies.

Laat ons met je meedenken en je begeleiden op weg naar jouw droominterieur. Onze creatieve idee├źn worden beeldend gemaakt door gedetailleerde tekeningen, 3d visuals, en een zorgvuldig samengestelde combinatie van kleuren en materialen in een moodboard. We begeleiden je gedurende het hele proces, van het eerste idee tot de uiteindelijke realisatie.

Bel ons

Telefonische ondersteuning is beschikbaar van 9 tot 5.
Bel ons gerust!

E-mail ons

Voor algemene vragen kunt u via e-mail contact met ons opnemen.

Bezoek ons

Adres:
Helmondsestraat 19
5761 CP Bakel