daamen interieur

Woonwinkel Eindhoven

Daamen Interieur, de beste woonwinkel voor Eindhoven en omstreken

Op zoek naar een woonwinkel in Eindhoven en omstreken? Een woonwinkel voor Helmond? Een woonwinkel voor Deurne en haar bewoners? Kom dan eens langs bij Daamen Interieur in Bakel. Wij zijn de mooiste, meest uitgebreide woonwinkel in de regio, maar ook veel meer dan dat. We kunnen u niet alleen helpen aan de mooiste nieuwe elementen voor uw interieur, maar u ook helpen om een fris interieur te ontwerpen dat het beste bij uw smaak past. Hierbij kunnen we u assisteren, of alle stappen in het proces uit handen nemen. Aan de hand van uw wensen gaan we aan de slag met de meubelen, gordijnen, vloerkleden en meer uit ons ruime assortiment. We zijn gespecialiseerd in tijdloze interieurs die gemaakt zijn van eerlijke materialen.

Een woonwinkel voor Nuenen en omstreken

Daamen Interieur is de beste woonwinkel voor Gemert en omstreken, maar ook de meest vernieuwende woonwinkel voor Helmond en omstreken en de meest veelzijdige woonwinkel voor Deurne en omstreken. We hebben meer dan veertig jaar ervaring met het aan een nieuwe inrichting helpen van onze klanten. Er kunnen altijd redenen zijn waardoor u uw interieur aan wilt passen. Misschien heeft u genoeg van het interieur waar u al lange tijd tegenaan kijkt en wordt het tijd voor wat nieuws. Of misschien bent u wel tevreden met hoe uw huis eruit ziet, maar heeft het gewoon een paar extra elementen nodig om alles beter bij elkaar te laten passen. Wij zijn een woonwinkel, maar we kunnen ook zorgen voor een totale make-over van uw huis.

Daamen Interieur, woonwinkel voor Eindhoven en omstreken

Als u op zoek bent naar een goede woonwinkel voor Gemert en haar inwoners, of een woonwinkel voor Nuenen en omstreken, kom dan naar Daamen Interieur. We hebben een aantal grote merken in huis, maar vinden het ook leuk om kleinere merken te ontdekken. Hiervoor houden we onszelf op de hoogte van het laatste nieuws uit Italie, maar kijken ook graag dichter bij huis wat er voor moois wordt gemaakt. Kom dan ook eens langs voor inspiratie, of neem contact met ons op voor een afspraak.

Collectie.

Advies.

Laat ons met je meedenken en je begeleiden op weg naar jouw droominterieur. Onze creatieve idee├źn worden beeldend gemaakt door gedetailleerde tekeningen, 3d visuals, en een zorgvuldig samengestelde combinatie van kleuren en materialen in een moodboard. We begeleiden je gedurende het hele proces, van het eerste idee tot de uiteindelijke realisatie.

Bel ons

Telefonische ondersteuning is beschikbaar van 9 tot 5.
Bel ons gerust!

E-mail ons

Voor algemene vragen kunt u via e-mail contact met ons opnemen.

Bezoek ons

Adres:
Helmondsestraat 19
5761 CP Bakel