daamen interieur

Interieurtrends

Daamen Interieur uit Bakel staat voor je klaar met de nieuwste interieurtrends. Of het nu gaat om frisse interieuridee├źn of het integreren van tijdloze klassiekers in je huis; wij bieden je de nodige interieurinspiratie en interieurtips aan om je ruimtes om te toveren naar wens. Wij verkennen voortdurend de laatste interieurtrends. Hierdoor zorgen we ervoor dat jouw interieur niet alleen trendy, maar ook een weerspiegeling van je persoonlijke stijl is.

Neem direct contact op

Wij geven interieurstip op basis van de interieurtrends

De interieurinspiratie die wij jou geven gaat hand in hand met de huidige interieurtrends. Wij bieden interieuradvies op maat aan, waarbij jouw persoonlijke smaak en de laatste interieurtrends samenkomen in een uniek meubelontwerp. Dit betekent dat je niet alleen interieurinspiratie bij ons kunt opdoen, maar ook concrete interieurtips krijgt die passen bij jouw wensen. Of het nu gaat om een nieuwe inrichting of een subtiele vernieuwing, onze expertise brengt je dichter bij het huis of de werkruimte van je dromen.

Interieurinspiratie opdoen met onze wisselende collectie

Onze wisselende collectie staat vol met topdesignmeubelen die aansluiten bij diverse interieurtrends. Op basis van ons brede assortiment geven we je ook interieurtips die je helpen om jouw interieur een persoonlijke en trendy touch te geven. In onze zorgvuldig samengestelde collectie vind je onder andere:

Dit is slechts een greep uit ons aanbod. In onze showroom en online staan nog meer topdesignmeubelen voor ultieme interieurinspiratie.

Collectie

Schakel ons in voor interieurinspiratie en interieurtips

Wil je je interieur vernieuwen en ben je op zoek naar interieurinspiratie en interieurtips? Maak gebruik van onze expertise en neem contact met ons op. We bekijken wekelijks de nieuwe interieurtrends en passen onze collectie hierop aan. Bezoek ook gerust onze showroom, waar je een breed scala aan inspiratie en idee├źn kunt opdoen. Samen zorgen we ervoor dat jouw interieur perfect aansluit bij de laatste interieurtrends, compleet met persoonlijke accenten die jouw ruimte uniek maken.

Adresgegevens

helmondsestraat 19
5761 CP Bakel

0492 341242
info@daameninterieur.nl

Openingstijden

maandag: gesloten
dinsdag: 10:00 / 17:30
woensdag: 10:00 / 17:30
donderdag: 10:00 / 17:30
vrijdag: 10:00 / 17:30
zaterdag: 10:00 / 17:00
zondag: gesloten

Afspraak maken

Bel ons

Telefonische ondersteuning is beschikbaar van 9 tot 5.
Bel ons gerust!

E-mail ons

Voor algemene vragen kunt u via e-mail contact met ons opnemen.

Bezoek ons

Adres:
Helmondsestraat 19
5761 CP Bakel