daamen interieur

Meubelontwerp

Bij Daamen Interieur in Bakel staat meubelontwerp centraal in alles wat we doen. Onze ontwerpers werken nauw met jou samen om meubelstukken te vinden die perfect aansluiten op jouw persoonlijke stijl en behoeften. Elk meubelontwerp is een reflectie van onze passie voor design en onze toewijding aan kwaliteit.

Neem direct contact op

Een tijdloos meubelontwerp laten maken voor jouw woning of werkruimte

Een modern interieur creƫren begint met een meubelontwerp op maat. Ons proces omvat het maken van gedetailleerde tekeningen, 3D-visualisaties en het weergeven van kleuren en materialen in een moodboard. Deze aanpak stelt ons in staat om samen met jou een visie te ontwikkelen die jouw ruimte transformeert. Van het eerste idee tot de uiteindelijke realisatie, wij begeleiden je bij elke stap. Ons assortiment omvat topdesignmeubelen, waaronder het merk Vitra, om ervoor te zorgen dat jouw ruimte niet alleen modern, maar ook tijdloos aanvoelt.

Collectie

Laat een ontwerp maken door onze specialisten

Een interieurontwerp op maat laten maken betekent dat jouw visie centraal staat. Ben je benieuwd wat we voor jouw woning of kantoor kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een meubelontwerp. Onze specialisten staan klaar om jouw droominterieur werkelijkheid te laten worden. Bezoek ook gerust van tevoren onze showroom om onze wisselende collectie te bekijken en inspiratie op te doen voor uw project.

Adresgegevens

helmondsestraat 19
5761 CP Bakel

0492 341242
info@daameninterieur.nl

Openingstijden

maandag: gesloten
dinsdag: 10:00 / 17:30
woensdag: 10:00 / 17:30
donderdag: 10:00 / 17:30
vrijdag: 10:00 / 17:30
zaterdag: 10:00 / 17:00
zondag: gesloten

Afspraak maken

Bel ons

Telefonische ondersteuning is beschikbaar van 9 tot 5.
Bel ons gerust!

E-mail ons

Voor algemene vragen kunt u via e-mail contact met ons opnemen.

Bezoek ons

Adres:
Helmondsestraat 19
5761 CP Bakel

Zoek een product

Typ de eerste letters van een product dat je wilt zoeken