daamen interieur

Modern interieur

Een modern interieur staat symbool voor een stijl die zowel tijdloos als actueel is, kenmerkend door strakke lijnen, functionele inrichting en een minimalistische esthetiek. Bij Daamen Interieur in Bakel adviseren wij u graag hoe u deze moderne stijl kunt toepassen in jouw eigen woning of kantoorruimte.

Neem direct contact op

Een modern interieur dat past bij jouw stijl

Wij zijn gespecialiseerd in interieuradvies en -ontwerp op maat en begrijpen dat een modern interieur dient te resoneren met jouw persoonlijke stijl. Onze benadering is erop gericht om samen met jou een omgeving te creëren die zowel modern als persoonlijk voelt. Dit doen we door een selectie van topdesignmeubelen uit onze collectie voor te stellen die perfect aansluit bij jouw voorkeuren. Laat ons jou begeleiden naar een ruimte waar elke keuze een weerspiegeling is van jouw unieke identiteit, verrijkt met de schoonheid van moderne architectuur.

Collectie

Schakel ons in en maak jouw plek geheel naar wens

Om een modern interieur te realiseren dat volledig aan jouw wensen voldoet, schakelt u ons in. Wij bieden jou deskundige interieurtips en een persoonlijk interieurontwerp aan. Neem contact met ons op en zet de eerste stap naar een ruimte die niet alleen modern en stijlvol is, maar ook een ware representatie van jouw persoonlijke smaak.

Adresgegevens

helmondsestraat 19
5761 CP Bakel

0492 341242
info@daameninterieur.nl

Openingstijden

maandag: gesloten
dinsdag: 10:00 / 17:30
woensdag: 10:00 / 17:30
donderdag: 10:00 / 17:30
vrijdag: 10:00 / 17:30
zaterdag: 10:00 / 17:00
zondag: gesloten

Afspraak maken

Bel ons

Telefonische ondersteuning is beschikbaar van 9 tot 5.
Bel ons gerust!

E-mail ons

Voor algemene vragen kunt u via e-mail contact met ons opnemen.

Bezoek ons

Adres:
Helmondsestraat 19
5761 CP Bakel