daamen interieur

Moderne architectuur

Als je gefascineerd bent door moderne architectuur, dan zit je bij Daamen Interieur in Bakel goed. Wij bieden ontwerpideeën aan die de kenmerken van moderne architectuur – strakke lijnen, functionele ruimtes en innovatief gebruik van materialen – integreren in jouw woon- of werkomgeving. Ons team begrijpt hoe belangrijk het is om een ruimte te creëren die voldoet aan jouw persoonlijke wensen en behoeften.

Neem direct contact op

Moderne architectuur dat past bij jouw stijl

Bij het ontwerpen van jouw moderne interieur, combineren we moderne architectuur met jouw unieke stijl. Onze specialisatie in interieuradvies en -ontwerp op maat zorgt ervoor dat elk project een persoonlijke touch krijgt. We bieden een wisselende collectie van topdesignmerken aan, waaronder MDF Italia. Deze merken zijn de perfecte aanvulling op de minimalistische schoonheid en functionaliteit die moderne architectuur kenmerkt.

Collectie

Schakel ons in en maak jouw woning of kantoor geheel naar wens

Droom je van een woning of kantoor dat de principes van moderne architectuur belichaamt? Maak gebruik van onze expertise. Gedurende het traject geven we persoonlijke interieurtips om samen jouw droominterieur te creëren. Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom om onze collectie in het echt te bewonderen. Hier kun je zelf zien hoe wij moderne architectuur vertalen naar stijlvolle en functionele leef- en werkruimtes, die precies aan jouw wensen voldoen.

Adresgegevens

helmondsestraat 19
5761 CP Bakel

0492 341242
info@daameninterieur.nl

Openingstijden

maandag: gesloten
dinsdag: 10:00 / 17:30
woensdag: 10:00 / 17:30
donderdag: 10:00 / 17:30
vrijdag: 10:00 / 17:30
zaterdag: 10:00 / 17:00
zondag: gesloten

Afspraak maken

Bel ons

Telefonische ondersteuning is beschikbaar van 9 tot 5.
Bel ons gerust!

E-mail ons

Voor algemene vragen kunt u via e-mail contact met ons opnemen.

Bezoek ons

Adres:
Helmondsestraat 19
5761 CP Bakel