daamen interieur

Advies voor interieur

Daamen Interieur in Bakel realiseert en geeft advies bij de totale inrichting en aankleding van jouw interieur en biedt daarbij een ruim assortiment van topdesignmeubelen aan. Wij geven daarbij de voorkeur aan een tijdloos ontwerp en maken daarbij gebruik van eerlijke materialen en kleuren voor jouw interieur. Een zowel kwalitatief als stijlvol interieur dat niet snel door de tijd achterhaald zal worden. Al ruim veertig jaar lang houden wij ons bezig met design, verlichting, stoffering en interieurontwerp. We durven daarom best te stellen dat ons familiebedrijf flink wat ervaring en een goede naam heeft opgebouwd in interieuradvies en -ontwerp op maat.

Persoonlijk advies en een ontwerp voor jouw interieur

 

Laat ons met je meedenken en je begeleiden op weg naar het interieur van jouw dromen middels deskundig advies op maat en meubelontwerp. Onze creatieve ideeën worden beeldend gemaakt door gedetailleerde tekeningen, 3D-visualisaties en een zorgvuldig samengestelde combinatie van kleuren en materialen in een moodboard. We begeleiden je gedurende het hele proces en geven interieuradvies op maat, van het ontwerp dat elementen van moderne architectuur omarmt, tot de uiteindelijke realisatie van jouw interieur.

Collectie

Neem contact met ons op voor interieuradvies en een ontwerp op maat

 

Voor iedereen die op zoek is naar advies voor interieur of een specifiek ontwerp, staat het team van ons interieurbedrijf klaar met deskundige begeleiding en creatieve oplossingen. Wij specialiseren ons in interieuradvies op maat, waarbij we ons focussen op het creëren van een modern interieur dat jouw persoonlijke stijl reflecteert. Ontdek de mogelijkheden voor interieuradvies op maat door contact met ons op te nemen. Kom ook gerust langs in onze showroom om onze wisselende collectie te bekijken en inspiratie voor jouw interieur op te doen.

Adresgegevens

helmondsestraat 19
5761 CP Bakel

0492 341242
info@daameninterieur.nl

Openingstijden

maandag: gesloten
dinsdag: 10:00 / 17:30
woensdag: 10:00 / 17:30
donderdag: 10:00 / 17:30
vrijdag: 10:00 / 17:30
zaterdag: 10:00 / 17:00
zondag: gesloten

Afspraak maken

Bel ons

Telefonische ondersteuning is beschikbaar van 9 tot 5.
Bel ons gerust!

E-mail ons

Voor algemene vragen kunt u via e-mail contact met ons opnemen.

Bezoek ons

Adres:
Helmondsestraat 19
5761 CP Bakel