daamen interieur

B&B Italia-meubelontwerpen

Wanneer je overweegt meubels te kopen, denk dan ook eens aan de verrijking van jouw interieur met B&B Italia-meubelontwerpen. Daamen Interieur uit Bakel presenteert met trots een uitgebreide collectie van het prestigieuze designmeubelmerk B&B Italia. De B&B Italia-meubelen zijn innovatief en kwalitatief. Een voorbeeld is bijvoorbeeld de iconische B&B Italia-bank, die comfort en luxe uitstraalt.

Moderne B&B Italia-meubelontwerpen in onze collectie

Onze collectie van het designmeubelmerk B&B Italia omvat een breed scala aan B&B Italia-meubelontwerpen, waaronder de elegante en comfortabele B&B Italia-bank. Deze meubelstukken zijn de perfecte keuze voor wie waarde hecht aan esthetiek, functionaliteit en innovatie. De B&B Italia-meubelen sluiten aan bij de hedendaagse trends en behoeften in de interieurwereld, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor elke ruimte dat streeft naar een moderne en verfijnde uitstraling.

Wij helpen je graag aan passende B&B Italia-meubelen

 

We begrijpen dat elk interieur uniek is. Daarom bieden we interieuradvies op maat aan, specifiek gericht op het designmeubelmerk B&B Italia. Onze expertise stelt ons in staat om je te helpen een modern en stijlvol interieur te creëren met B&B Italia-meubelontwerpen. Of je nu op zoek bent naar de perfecte B&B Italia-bank voor je ontvangstruimte of een complete set B&B Italia-meubelen voor je woning, ons team staat klaar om je te begeleiden bij het maken van de beste keuzes voor jouw ruimte.

Collectie

Bezoek onze showroom en bewonder de B&B Italia-meubelen in het echt

 

Ben je gefascineerd door het elegante en innovatieve designmeubelmerk B&B Italia met zijn doordachte B&B Italia-meubelontwerpen? Dan nodigen we je uit om de mogelijkheden voor jouw woning of kantoor te verkennen. Of je nu verliefd bent geworden op de comfortabele B&B Italia-bank of een van de andere B&B Italia-meubelen, wij staan klaar om jouw ruimte te transformeren met een op maat gemaakt interieurontwerp dat jouw persoonlijke stijl weerspiegelt. Neem hiervoor contact met ons op of langs in onze showroom. Hier vind je naast het designmeubelmerk B&B Italia ook andere topmerken, waaronder Flos.

Adresgegevens

helmondsestraat 19
5761 CP Bakel

0492 341242
info@daameninterieur.nl

Openingstijden

maandag: gesloten
dinsdag: 10:00 / 17:30
woensdag: 10:00 / 17:30
donderdag: 10:00 / 17:30
vrijdag: 10:00 / 17:30
zaterdag: 10:00 / 17:00
zondag: gesloten

Afspraak maken

Bel ons

Telefonische ondersteuning is beschikbaar van 9 tot 5.
Bel ons gerust!

E-mail ons

Voor algemene vragen kunt u via e-mail contact met ons opnemen.

Bezoek ons

Adres:
Helmondsestraat 19
5761 CP Bakel

Zoek een product

Typ de eerste letters van een product dat je wilt zoeken