daamen interieur

Flos-designlampen

Daamen Interieur uit Bakel heeft een uitgebreide collectie Flos-designlampen. De Flos-lampen, bekend om hun innovatieve design en goede kwaliteit, brengen niet alleen verlichting maar ook stijl in elke ruimte. De bekende modellen, zoals de Arco-vloerlamp, de Skygarden-hanglamp, en de Taccia-tafellamp, zijn slechts enkele voorbeelden van hoe Flos-designlampen functionele kunstwerken zijn die elk interieur verrijken.

Verlicht jouw ruimte met de Flos-designlampen

 

De juiste verlichting kiezen kan een ruimte maken of breken. Flos-designlampen bieden niet alleen een breed scala aan verlichtingsopties maar voegen ook een onmiskenbaar element toe aan elk interieur. Onze collectie omvat diverse Flos-lampen die geschikt zijn voor elk gebruik, van subtiele tafellampen tot statement-making hanglampen. Daarnaast bieden we interieuradvies op maat. Dankzij onze uitgebreide kennis over Flos-designlampen kunnen we je helpen bij het creëren van een modern interieur.

Collectie

Kom langs in onze showroom en bekijk onze collectie

Ben je geïnteresseerd in de unieke Flos-lampen voor jouw woning of kantoor? Ons team is gespecialiseerd in interieuradvies en -ontwerp op maat. Neem contact met ons op en maak gebruik van onze expertise om jouw ruimte met deze Flos-lampen te verrijken. Bezoek onze showroom, waar je de uitgebreide collectie van Flos-designlampen kunt bewonderen. Daarnaast vind je hier een wisselend aanbod van andere vooraanstaande designmerken, waaronder B&B Italia, waardoor je een breed scala aan inspiratie en mogelijkheden hebt om jouw droominterieur te creëren.

Adresgegevens

helmondsestraat 19
5761 CP Bakel

0492 341242
info@daameninterieur.nl

Openingstijden

maandag: gesloten
dinsdag: 10:00 / 17:30
woensdag: 10:00 / 17:30
donderdag: 10:00 / 17:30
vrijdag: 10:00 / 17:30
zaterdag: 10:00 / 17:00
zondag: gesloten

Afspraak maken

Bel ons

Telefonische ondersteuning is beschikbaar van 9 tot 5.
Bel ons gerust!

E-mail ons

Voor algemene vragen kunt u via e-mail contact met ons opnemen.

Bezoek ons

Adres:
Helmondsestraat 19
5761 CP Bakel

Zoek een product

Typ de eerste letters van een product dat je wilt zoeken