daamen interieur

Vitra interieurinspiratie

Bij Daamen Interieur uit Bakel haal je de mooiste interieurinspiratie over het merk Vitra. Onze collectie bevat een divers aanbod aan Vitra-ontwerpen die bekend staan om hun innovatie en tijdloos design. Of je nu op zoek bent naar de klassieke Eames lounge chair of de praktische en stijlvolle Vitra Home Desk, wij bieden een breed scala aan meubels voor elke ruimte.

Interieurinspiratie over Vitra opdoen voor jouw ruimte

Het toevoegen van Vitra-ontwerpen aan jouw interieur zorgt niet alleen voor een stijlvolle update, maar brengt ook een stukje designgeschiedenis in huis. Mocht je hulp nodig hebben bij het kiezen van de juiste items en interieurinspiratie over Vitra wilt opdoen, dan staan we graag voor je klaar met interieuradvies op maat. Onze expertise stelt ons in staat een modern interieur te creƫren dat perfect aansluit bij jouw smaak.

Collectie

Bekijk de Vitra-ontwerpen in onze showroom

Laat je inspireren door onze zorgvuldig geselecteerde Vitra-ontwerpen en vind de perfecte stukken. Met een diepgaande kennis van topdesignmerken en trends kunnen wij u waardevolle interieurtips geven. Wil jij de meubels van Vitra toevoegen aan jouw woning of kantoorpand en interieurinspiratie opdoen? Neem contact met ons op om ons in te schakelen. Breng ook gerust een bezoek aan onze showroom om de Vitra-ontwerpen van tevoren te bekijken.

Adresgegevens

helmondsestraat 19
5761 CP Bakel

0492 341242
info@daameninterieur.nl

Openingstijden

maandag: gesloten
dinsdag: 10:00 / 17:30
woensdag: 10:00 / 17:30
donderdag: 10:00 / 17:30
vrijdag: 10:00 / 17:30
zaterdag: 10:00 / 17:00
zondag: gesloten

Afspraak maken

Bel ons

Telefonische ondersteuning is beschikbaar van 9 tot 5.
Bel ons gerust!

E-mail ons

Voor algemene vragen kunt u via e-mail contact met ons opnemen.

Bezoek ons

Adres:
Helmondsestraat 19
5761 CP Bakel

Zoek een product

Typ de eerste letters van een product dat je wilt zoeken